Syksyn To Do -lista

Koh Samui
Syksylle To Do -listaa, ettei mene ihan löllöilyksi :)
TO DO:

1. MAKE
2. MORE
   3. MONEY

No vitsi vitsinä, vaikkei se lisäraha tässä taloudessa haittaisikaan. Mulla alkaa kaikki paikat olemaan jälleen täynnä post it -lappuja ja pöydälläkin sen verran sekava paperipino, että sen oikean löytäminen on hien ja tuskan takana. Tuppaan olemaan vähän 'rönsyilevä' tyyppi, jolla on sata aloitettavaa ja hoidettavaa asiaa yhtä aikaa päällä, on siis ihan pakko ruveta fokusoimaan.

Eikös syksy olekin uuden alku? Kesä on lällätelty menemään ja nyt sitten into piukeena suunnataan katseet kohti tulevaa. Uudet harrastukset, opiskelu, kesällä kertyneet kilot hitolleen ja muuta vastaavaa. Uudet alut taas tarvitsevat kaverikseen kalenteria, listoja, muistiinpanoja sun muuta. Tai minä ainakin tarvitsen, varsinkin nyt, kun piti ottaa opiskelurypäys lisänä tähän muutoinkin kaaottiseen syksyyn. Liian monta rautaa tulessa ja rakkaitakin rupeaa tippumaan saarelle marraskuun puolen välin jälkeen. Meinaan vaan, että jos aikoo kaikkien työkuvioitten ja opiskelun lisäksi loppuvuodesta ehtiä ihan vaan nautiskelemaankin stressittömästi, niin joku orderi olisi hyvä.

Näitä To do -listoja on aina silloin tällöin esillä eri blogeissa (ei mitään hajua kuka on idean alkuperäinen äiti) ja joka kerta päätän tehdä omani. Kunnes sekin post it -lappu katoaa jonnekin kasan alimmaiseksi. Vaan nyt mä päätin sen tehdä.

Koh Samui
Lipa Noin rantaa. Siellä ei ruuhkasta kärsitä.

Tässä siis jokunen asia, jotka aion syksyn aikana toteuttaa:

 1. Aion/ pysyä tässä listassa ja toteuttaa näistä jokaisen. Sen lisäksi aion mennä Phanganille sukeltamaan, vaikka se saa melkein näkemään painajaisia ennakkoon.
 2. Opiskella/  seuraavat 12 viikkoa kunnialla. Edellisestä varsinaisesta opiskelusta onkin jo aikaa. Thaimaan kielen opiskelu saa (taas) siirtyä, lukuunottamatta sitä, mitä tarttuu kovalevylle päivittäisessä elämässä.
 3. Syödä/ terveellisemmin. Viljoja ei enää kulukaan satunnaista 'ihan pakko saada pizzaa' lukuunottamatta, mutta jos sokerin saisi vielä pois.
 4. Juoda/ paljon enemmän tuoreista hedelmistä tehtyjä shakeja. Täältä kun saa ne parhaimmat. Ehkä myös pari lasia vähemmän viiniä viikossa.
 5. Tehdä/ enemmän fyysistä iloittelua. Pelejä, peuhaamista ja muuta liikkumista. Vähemmän ruutuaikaa, mikä on kyllä haastavaa, kun opiskelu tapahtuu verkossa...
 6. Harjoitella/ kuinka pitää puutarhan kasvit elossa. Noita kun tuppaa kuukahtamaan sitä mukaa, kun niitä istuttaa.
 7. Saada valmiiksi/ ne sata keskeneräistä asiaa. Huh, tuli jo tuskanhiki...
 8. Pukeutua/ enemmän mekkoihin. Miten musta onkin tullut tällainen shortsi-ihminen? Täällä kun olisi tarjolla toinen toistaan nätimpiä hamosia.
 9. Työskennellä/ vähän enemmän tavoitteiden eteen. Fokusoida paremmin ja päästä pois tästä 'sillisalaatti'- touhusta. 
 10. Matkustella/ vähemmän kiireellä ja enemmän ajatuksella. Tosta 'liian kiireellä' matkustelusta mulla onkin pari hyvää esimerkkiä tässä ja tässä. Olipas haipakkaa! Pari uutta kohdettakin olisi tilauksessa.
 11. Panostaa/ enemmän laatuaikaa rakkaitten ja ystävien kanssa. Kohta niitä tänne taas onneksi suuntautuu.
 12. Muistaa/ tämän listan. Tässä se nyt on eetterissä, eikä paperipinon alla.

Tavoitteet on hyvästä ja oikeastaan mä haluankin haastaa kaikki kiinnostuneet bloggaajat tekemään oman syksyn To Do -listansa. Samoin myös sinut hyvä lukija. Mitä omasta syksyn 'To Do' -listastasi löytyy?

Koh Samui
Näihin juttuihin olisi suotavaa löytyä aikaa sitten marraskuun jälkeen!

Kuten myös chillailuun.
10
Back to Top