Rescuekoira Bumba

Bumba

Bumba, Humbanbumba, pikkutyttö.

Bumba on salamannopea. Bumballe häviää kaikki sirkoista käärmeisiin ja liskoihin. Vielä Bumba ei ole voittanut lepakkoa, mutta treeni on kova. Talon alla asustelleet lepakot joutuivat jo evakuoitumaan kauempana sijaitsevaan pikkutaloon, joka toimii katoksena aikaa sitten hajonneelle generaattorille. Siellä Bumba viettää päiviänsä, treenaten lepakon metsästystä.

Bumba

Boo ja Bumba

Bumba on löytänyt tiensä joka ikiseen sydämeen. Jopa Boon, joka ensimmäiset viikot käski Bumban painua hemmettiin. Ihmekö tuo, sillä Bumba pesee Boon hampaat joka päivä. Useastikin.

Bumba ja Salsa ovat parhaita kavereita, Boon rooli on pitää kuria yllä. Kuria ja järjestystä viidakkotalossa tarvitaankin, muuten Bumba tekisi mitä tahtoo. Bumba on nöyrä, mutta tahaton pölvästi. Siksi se ottaa monesti myös kuonoonsa.

Bumba rakastaa uimista, jopa enemmän kuin Boo ja Salsa yhteensä. Bumban suurta hupia on metsästää vesikirppuja putouksesta, ja siinä se onkin taitava. Bumba on opettanut myös uuden ystävänsä, naapurin pentukoiran uimaan, ja yhdessä telmiessään kaverukset ovat hellyttävä näky.

Bumba on hiffannut myös uima-altaan, ja siellä se viihtyy useastikin päivän mittaan. Ei niinkään uiden, vaan vedessä chillaillen. Kun silmä välttää, on Bumba pinkaissut kuivattelemaan terassin sohvalle. Ja saa taas huutia.

Bumba ja Salsa rannalla

Salsa ja Bumba vesiputouksella.

Ennen Salsa söi kaiken, nyt Bumba jatkaa manttelinperijänä. Nahastaan luopuneen käärmeen nahka katoaa kitusiin siinä missä mädäntyneen liskon raatokin. Kaikki estoyritykset kaatuvat Bumban salamannopeuteen, ja itse voi sitten pidätellä oksennustaan vieressä. Bumba tietää myös miltä maistuu ja tuntuu pullollinen desinfiointiainetta. Onneksi se oli sentään orgaanista.

Bumba on toisenlainen. Kun Bumba nukkuu, se nukkuu melkein kyljellään. Vatsa seinää vasten, mutta jalat kippurassa ylöspäin. Välillä Bumba nukkuu sohvalla, mutta silloinkin selkänojan on lämmitettävä vatsaa. Ehkä niin tuntuu turvallisemmalta.

Bumba tuo paljon iloa ja naurua päivään. Bumba on täydellisen kaunis pikkutyttö. Supermodel, kuten klinikan rouva Bumbaa kutsuu.

Ihana Bumba.

Näin Bumba nukkuu

Bumba ja ravunkaiveluhommat

Supermodel

10
Back to Top