Erittäin oranssia energiaa

Sain viime viikolla flunssan, jota olin jo oikeastaan odotellutkin. Alkuun se tuntui muutamassa päivässä lähtevän, mutta takaisin toi tekee tuloaan. Ehkä se on tämä kylmyys (vaikka eihän täällä oikeasti niin kylmä ole), joka saa Thaimaan tropiikkiin tottuneen nenän vuotamaan ja kuumeen nousemaan. Jäiköhän helteet tänä kesänä niihin pariin päivään?

Meidän Samuin kodissa Villa Zappyssä on kaikki hyvin ja jälleen oli lyhyen aikaa muutama henkilö siellä pitämässä majaa. Aika mahdoton olisi hoitaa asioita täältä käsin, ellei meillä olisi niitä ihania paikallisia apureita Tawania ja Sopaa siellä asioita hoitamassa. Eilen viimeksi meidän talosta oli jälleen vesi loppu ja asukkaat pienine lapsineen illalla myöhään pulassa. Ilman vettä niissä helteissä, kun edes vessat eivät toimi, on melkoista kärsimystä. Mitä me oltais tehty täältä käsin ilman meidän luottopakkeja, ei yhtään mitään.

Moni ulkomaalainen Thaimaassa väittää, että paikallisia kiinnostaa vain ja ainoastaan raha, mutta itse en ole asiasta samaa mieltä. Hyviä ja erittäin hyviä ihmisiä sieltä löytyy ja osa heistä on niin kullanarvoisia, että kyllä tässä joutuu aivan nöyristelemään. Olen yrittänyt miettiä pääni puhki mitä veisin näille kahdelle Thaimaalaiselle kultakimpaleelle täältä Suomesta tuliaisiksi. Rouva Sopa on ravintolan omistaja ja meidän Thaimaalaisessa musiikkikoulussa yhtiökumppanina ja Tawan taas on managerina venäläisten omistamassa luxusvillassa. Löytyisikö teiltä tuliaisideoita?

Mutta anyway, nyt mä taas parantelen itseäni seuraavat päivät. Ehkä eiliset liian tiukat "raivolenkit" ja kuuma sauna siihen päälle olivat vaan liikaa flunssasta palautujalle. Tyhmästä päästä kun kärsii koko kroppa.

Pieni Lintu- blogissa on tällä viikolla MakroTex kuvahaasteen teemana oranssi, ja ensin ajattelin ottaa uusia kuvia aiheeseen liittyen. Oranssi on nimittäin mun ehdoton suosikkiväri sen energisoivan vaikutuksen takia. Mutta päätin viime tipassa ja tässä Koh Samuin ikävässä käyttää kuitenkin mieheni ottamia auringonlaskun kuvia, joista ei oranssia puutu. Kuvat on muuten otettu Villa Zappyn yläkerran makuuhuoneen ikkunasta.

Oi mikä ihana oranssi!


Bangrak beach, Koh Samui


Auringonlasku Koh Samuilla


Taivas on tulessa!


Auringonlaskua parhaimmillaan
33
Back to Top