Erittäin oranssia energiaa

Sain viime viikolla flunssan, jota olin jo oikeastaan odotellutkin. Alkuun se tuntui muutamassa päivässä lähtevän, mutta takaisin toi tekee tuloaan. Ehkä se on tämä kylmyys (vaikka eihän täällä oikeasti niin kylmä ole), joka saa Thaimaan tropiikkiin tottuneen nenän vuotamaan ja kuumeen nousemaan. Jäiköhän helteet tänä kesänä niihin pariin päivään?

Meidän Samuin kodissa Villa Zappyssä on kaikki hyvin ja jälleen oli lyhyen aikaa muutama henkilö siellä pitämässä majaa. Aika mahdoton olisi hoitaa asioita täältä käsin, ellei meillä olisi niitä ihania paikallisia apureita Tawania ja Sopaa siellä asioita hoitamassa. Eilen viimeksi meidän talosta oli jälleen vesi loppu ja asukkaat pienine lapsineen illalla myöhään pulassa. Ilman vettä niissä helteissä, kun edes vessat eivät toimi, on melkoista kärsimystä. Mitä me oltais tehty täältä käsin ilman meidän luottopakkeja, ei yhtään mitään.

Moni ulkomaalainen Thaimaassa väittää, että paikallisia kiinnostaa vain ja ainoastaan raha, mutta itse en ole asiasta samaa mieltä. Hyviä ja erittäin hyviä ihmisiä sieltä löytyy ja osa heistä on niin kullanarvoisia, että kyllä tässä joutuu aivan nöyristelemään. Olen yrittänyt miettiä pääni puhki mitä veisin näille kahdelle Thaimaalaiselle kultakimpaleelle täältä Suomesta tuliaisiksi. Rouva Sopa on ravintolan omistaja ja meidän Thaimaalaisessa musiikkikoulussa yhtiökumppanina ja Tawan taas on managerina venäläisten omistamassa luxusvillassa. Löytyisikö teiltä tuliaisideoita?

Mutta anyway, nyt mä taas parantelen itseäni seuraavat päivät. Ehkä eiliset liian tiukat "raivolenkit" ja kuuma sauna siihen päälle olivat vaan liikaa flunssasta palautujalle. Tyhmästä päästä kun kärsii koko kroppa.

Pieni Lintu- blogissa on tällä viikolla MakroTex kuvahaasteen teemana oranssi, ja ensin ajattelin ottaa uusia kuvia aiheeseen liittyen. Oranssi on nimittäin mun ehdoton suosikkiväri sen energisoivan vaikutuksen takia. Mutta päätin viime tipassa ja tässä Koh Samuin ikävässä käyttää kuitenkin mieheni ottamia auringonlaskun kuvia, joista ei oranssia puutu. Kuvat on muuten otettu Villa Zappyn yläkerran makuuhuoneen ikkunasta.

Oi mikä ihana oranssi!


Bangrak beach, Koh Samui


Auringonlasku Koh Samuilla


Taivas on tulessa!


Auringonlaskua parhaimmillaan

33 kommenttia

 1. Aivan mahtavat kuvat! Tuota haluaisin olla tuijottelemassa ihan livenä.. :)

  VastaaPoista
 2. Wau. Kyllä tuollaista auringon laskua kelpaa katsella ja kuvata :) Hienoja kuvia.

  VastaaPoista
 3. Tuolla olisi tuollaista auringonlaskua mukava katsella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Pappilanmummo, ikävä noihin maisemiin on kyllä kova. Ja kiitos kommentistasi!

   Poista
 4. Vau, todella upeat oranssit!

  VastaaPoista
 5. Upeat auringonlaskukuvat, ihan kaukokaipuu iskee...

  VastaaPoista
 6. Ihan mielettömän kauniit hehkuvat oranssit. Ihana on tuollaista auringonlaskua tuijotella, kun kuvistakin on jo mykistynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lovely Lady, livenä noi onkin todella henkeäsalpaavia.

   Poista
 7. Mietettömän kaunista! "Orange is the happiest colour - Frank Sinatra" Dynaaminen, lämmin, energinen, nostattava ja hauska :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Nina, aivan samaa mieltä Sinatran kanssa! Ja kuuluu ehdottomasti mun suosikkiväreihin. Taitaa kuulua myös sinun?

   Poista
 8. Henkeäsalpaavan kaunista ! Luonto on paras taiteilija.

  VastaaPoista
 9. Hullaannuttavan kauniit kuvat! Ensimmäinen kuva oli sykähdyttävän kaunista oranssia. Eipä enää paremmin voi kuvata. Parane pian:)

  VastaaPoista
 10. Vau, upeaa! Oikein mietin onko pohjoisen auringonlaskuissa oransseja sävyjä, mutta aika harvinaista taitaa olla. Ihanasti näiden kuvien lämpö välittyy tähän koleaan lauantai-iltaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau! Olen samaa mieltä siitä, että näissä pohjoisen auringonlaskuissa ei aivan tuota hehkua ole. Ja kyllä tuon värinen taivas on siellä Thaimaassakin aika poikkeuksellinen. Tällä kertaa onnisti ja mies jaksoi innostuneena kuvata väriloistoa.

   Poista
 11. Onpa kauniit kuvat <3

  - Ronja -

  VastaaPoista
 12. Loistavat oranssit!

  Suomesta kannattaa viedä sitä mikä on suomalaista; makuja. Lakkahilloa, tyrnimehua, tatteja. Saako ruokaa viedä?

  VastaaPoista
 13. Loistavat oranssit!

  Suomesta kannattaa viedä sitä mikä on suomalaista; makuja. Lakkahilloa, tyrnimehua, tatteja. Saako ruokaa viedä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mustarastas vinkeistä! Enpä ole koskaan vienyt mitään ruokaa Thaimaahan, joten varmaa tietoa ei ole. Toisaalta siellä myöskin jatkuvasti muuttuvat kaikki viranomaismääräykset, joten aivan täsmällistä tietoa on välillä melko hankalakin saada. Lakkahillo ja tyrnimehu olisivatkin erittäin hyviä vaihtoehtoja ravintoloitsijalle. Tuskin ovat koskaan maistaneet.

   Poista
 14. Upeita kuvia! Tuollaisesta auringonlaskusta ei täällä pohjoisessa voi kuin unelmoida :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pia ja kiitoksia! Aika huikea se oli niilläkin leveyspiireillä, ei aivan jokapäiväinen juttu sielläkään.

   Poista

Back to Top