Jänishousu sittenkin

Yleensä en jänistä, lähden mieluummin vaikka soitellen sotaan. Pää kolmantena jalkana, tietämättä mitä tuleman pitää.

Sillä jänistäminen on no no. Tai niin olen itselleni määrännyt.

Nyt kuitenkin jänistin, ja hyvä että kehtaan katsoa itseäni peilistä.

Säälittävää.

Mun luottodriveri Philon nimmarilla varustettuna.

Uusi addiktio

Blogin lukijoista varmasti moni on huomannut, että Tomppa on hurahtanut muovisiin kiekkoihin jo pari vuotta sitten. Ja mikä ettei, näissä maisemissa niitten viskominen on huomattavasti mukavampaa kuin metrisissä hangissa.

Jos joku olisi tuolloin sanonut että hurahdan itsekin, olisin hyvin todennäköisesti todennut;

'Noup, tarvitsen paljon enemmän vauhtia ja vaarallisia tilanteita'.

Ja niitä ei frisbeegolf juuri tarjoa, ellei sitten satu silmäkulmineen osumaan lentävän driverin tielle. Kuten Tompalle tässä kerran kävi.

Mutta niin se vaan on, että tämä rouva alkaa jo kuulumaan niihin kentällä hikoileviin (ja kiroileviin) lokaaleihin. Ja paluuta tästä tuskin on.
 
Philon klinikalla

Samui Swine Classic VI

Samui Disc Golf järjestää vuosittain Samui Swine Classic-kisat (nyt siis jo kuudetta kertaa), jonne pakkautuu heittäjiä ympäri maailmaa. Ja uskomaton määrä myös suomalaisia. Ihan mahtavaa että viidakkotalo sijaitsee melkein kivenheiton päässä tästä härdellistä. On ollut mukava elää tätä kaikkea mukana.

Yksi mielestäni mielenkiintoisin tänne jälleen tullut pelaaja on Philo Brathwaite, jonka tapasin jo viime vuonna. Paitsi että hän on yksi maailman parhaimmista frisbeegolfaajista, Philo on myös uskomattoman upea laulaja. Tiedän, sillä istuin pari päivää sitten jameissa Philon vieressä.

Ja tuskin keneltäkään lajia yhtään seuraavalta on jäänyt huomaamatta Philon albatross.

Philon tyylinäytettä
Amatöörikisojen jamit

No enivei, Tomppa kertoi reilu viikko sitten ilmoittautuneensa Philon fribaklinikalle, ja mähän vedin kokonaisen herneenpalon nenään.

'Siis sä ilmoitit ITSESI, entäs MINÄ?'

'Ei muuta kuin seteliä pöytään, MINÄ haluan mukaan'!

Olen käytännössä pelannut vasta pari kuukautta, ja siihen nähden olen mielestäni kehittynyt ihan kohtuudella. Välillä sujuu drivet ja putit on kateissa, välillä taas toisin päin. Joinain päivinä ei suju mikään noista ja kaikki kiekot päätyy lähimpään palmuun. Tai puhvelinpaskalammikkoon.

Philon klinikka antoi todella paljon, onneksi osallistuin. Putteihin löytyi selkeästi joku tekniikka ja pituuttakin tuli lisää. Se mitä driveille tulee tapahtumaan jää nähtäväksi. Muutama Philon opettama tekniikka pitää ensin sisäistää ja saada kohdilleen. Ja unohtaa ne aiemmat tekniikat. Ei ne toimineet enivei.

Philo ehti vielä pari minuuttia ennen omaa kisaansa antamaan muutamat vinkit.
Amatöörinaisten palkintojen jako.

Kun Samui Disc Golfin Nigel pyysi minua osallistumaan Swine Classiciin ihan vaan hauskanpidon merkeissä, pohdin asiaa vakavasti pari viikkoa.

Mutta jänistin.

Ja se ottaa nyt aivoon ihan huolella. Amatöörisarjassa ei naisia ollut kovinkaan montaa, ja uskokaa tai älkää, omalla pelilläni (jos kaikki olisi mennyt kuten parhaimmillaan on mennyt), olisin voinut päästä jopa palkintopallille.

Ai saakeli että tämä jänistäminen tulee potuttamaan vielä pitkään...

Mutta Samui Swine Classic VI -kisat jatkuu vielä yhden päivän. Eilisen jälkeen kovimman kortin kärkipaikkaa pitää Philo, ja tänään päätetään tämänvuotiset kisat Nigelin grilliherkkujen äärellä varmasti ikimuistoisten jamien merkeissä.

Go Philo! Ja tsemppiä kolmantena olevalle suomalaiselle Joel Pallarille (Joel on myös mainio rumpali)!

Alla pari loistavaa artikkelia näistä Samuin kisoista ja yllä mainituista sankareista. Artikkelit on kirjoittanut australialainen toimittaja, valokuvaaja ja frisbeegolfaaja Kingsley Flett.

The Koh Samui Chronicles - Part one

The Koh Samui Chronicles - Part two

Devan Owens

Nikko Locastro

Odotusta väylien varrella

Tomppa osallistui amatöörikisoihin.
 
4
Back to Top