Rumpuhuoneen remppa, osa 2 - ihana mustikkamaito

Se maalikaupan rouvan AIKA siniseksi varoittelema väri osoittautui lapsuudessa tutuksi tulleeksi hempeän mustikkamaidon siniseksi. Rumpuhuoneen nariseva (lue ihana!) lautalattia sai nyt tämän jännittämäni herkun pintaansa ja lopputulos on yksinkertaisesti niin täydellinen, että käyn useamman kerran päivässä ihan vaan ihastelukierroksella. Mustikkamaitoon totaalisesti rakastuneena todennäköistä on ainakin se, että yläkerran makkarin lattiat saavat saman sävyn ylleen. Ja jos ihan hulluksi heittäydyn, myös alakerran olohuone.

 

Tai ehkä se olisi jo liikaa.

 

Rumpuhuoneesta on väliseinän myötä kehkeytynyt nyt kaksi pikkuruista huonetta - minun vieras huone ja jonkinlainen "välihuone", joka odottaa vielä seinäremppaa, kunhan mustikkamaito on kunnolla kuivunut. Huoneitten väliin on tulossa Becksiltä hankittu ikivanha peiliovi liukukiskoilla, sitten kun jonain päivänä saan oven maalatuksi villin suunnitelmani pohjalta. Se mitä tähän pieneen tilaan ennen kylppäriä sitten joskus kehkeytyy, on vielä mysteeri itsellenikin. Ennen se toimi lähinnä romuvarastona, mutta nyt mustikkamaidon takia se ei mitenkään käy. Se olisi suorastaan pyhäinhäväistys.

 

Ja niin rumpuhuoneesta kehkeytyi prinsessahuone.

Kaikki kierrätystä, paitsi tietenkin uusi maali.

Pikkuhuoneen seinät rempataan, mutta se jää vielä odottamaan inspiraatiota.

Intouduin tuossa muutama päivä takaperin tarttumaan tapettitähtihaasteeseen (kaikillahan niitä tapettitähtiä on?), koska homman piti olla älyttömän helppo ja meille jäi Becksin vintiltä löytyneitä tapetin jämiä vielä jäljelle. Ei siis muuta kuin tuumasta toimeen.


No, se "viiden minuutin tähtien taittelu" vei blondilta koko illan ja vaikka lopputulos olikin ihan kohtuullinen, lupaan etten ihan heti ala moisia värkkäämään. Aika usein kun saan jonkun inspiraation ja kuvittelen olevani luovuuteni huipulla, huomaan molempien peukaloitteni olevan keskella samaa kämmentä, eikä tekosieni lopputulos ole lähimainkaan sitä mitä piti. Että semmoista tällä(kin) kertaa. Onneksi tässä ennen joulua ei ole aikaa askarrella yhtään enempää, kunhan saadaan olohuone rempatuksi edes siihen malliin, että kehtaa kantaa joulukuusen sisään. Viime vuonna tähän aikaan joulukuusi jo ilahdutti olohuoneessa, ja kaiken tän harmaan paskan vesisateen keskelle kaipaan kuusen kimallusta jo aivan mielipuolena. 


Täällä painetaan siis remppahanskat kädessä ja hikikarpalot otsalla kuuselle paikkaa. Jouluna sitten otetaan molemmat pojat avosylin vastaan ja pysähdytään. Edes hetkeksi.


"Rentouttavia" jouluvalmisteluja itse kullekin💝


Ps1. Jos joku nyt jossain miettii lautalattian maalaamista, niin Virtasen Porstua puulattiamaali on aivan älyttömän hyvä. Ja varsinkin kiiltävänä.

 

Ps2. Linkki tapettitähden ohjeisiin löytyy täältä.


Tapettitähti myös Becksiltä tulleista tapetinjämistä.

Olohuoneesta toivottiin löytyvän lautalattia...


ja niinhän sieltä löytyikin, onneksi!


8
Back to Top