Clean the beach boot camp, vaikka sapattivapaalla?

Kansainvälinen rantojenpuhdistuspäivä, miten loistava 'tekosyy' lähteä nauttimaan ilmaisista treeneistä, kansainvälisestä seurasta ja Nigelin tirisevästä grilliruoasta. Toi kansainvälinen puhdistuspäivä tosin oli jo 16.9. mutta mitä sitten, Samuilla se ei ole niin justiinsa. Me otettiin osaa päivän myöhässä.

Taas oltiin mukana, ja varmasti ollaan seuraavallakin kerralla.

Clean the beach boot camp

Tiedän, toistan itseäni kun hehkutan tapahtumaa kerrasta toiseen. En avaa tapahtumaa tässä uudestaan sen enempää, mutta jos et ole jo lukenut aikaisempia juttujani Clean the beach boot campista, voit lukaista jutun vaikka täältä.

Kaikki on siis vapaaehtoista ja ennen kaikkea ilmaista. Mikäli lomallesi sattuu vaikka hivenen pilvisempi päivä, kuten meillä  tänään (luojan kiitos), ja satut olemaan niin onnekas että Clean the beach boot camp järjestää tempauksen jossain hoodeilla, go for it! Siis vilpittömästi.

Näitä tapahtumia järjestetään ainakin ympäri Aasiaa paljonkin, ja esimerkiksi Facebook on hyvä kanava selvittää mitä, missä ja milloin. En voi laittaa tähän vain yhtä linkkiä, koska niitä tosiaan on monia, mutta Samuin FB-linkki on tässä.

Kuten näette, siivottavaa riittää.

Siivouksen lomassa voi istahtaa vaikka kukkien keskelle.

Tule sellaisena kuin olet 

Vaikka pitkäksi venähtäneen baari-illan jälkeen. Siellähän sitä herää, viimeistään treeniosuudella. Tunnin treenit, loistavia tyyppejä, sitten tunnin siivous ja ilmaiset pöperöt. Hyvän mielen saat kaupan päälle.

Samuilla CBBC -projektia vetää tällä hetkellä belgialainen Steven. Hän vaikuttaa urheiluopettajan toimen lisäksi valmentajana KS Crossfit -salilla, jossa en ole käynyt, mutta vakaa aikomus on. Tai no, harrastusmahdollisuuksia on Samuilla enemmän kuin kehtaa edes toivoa, mutta hyvän oloinen yhteishenki näyttää kyseisen salin porukalla olevan. Ja jotain tässä olisi saatava rapistuvan kehonsa suhteen aikaiseksi, joten miksei vaikka crossfit, kun jooga vähän sutii omista mieltymyksistä sivuun.

Ilmaiset jumpat, mikäs sen hauskempaa

Ja vähän myös joogaa

ja sitten siivotaan.

Muutkin heräävät hyvään

Jotain ihan uutta tapahtui tänään rantasiivouksen lomassa, kun läheisen Samui Mermaid resortin manageri käveli rannalle ja kävi henkilökohtaisesti kutsumassa jokaisen talkoolaisen virvokkeille. Eikä vain virvokkeille, joita niitäkin löytyi montaa sorttia, vaan myös suklaakakulle. Kaikki tämä tarjoiltiin hikisille uurtajille suoraan rantahiekalle. Sitä koki itsensä vallan VIP-vieraaksi. Se oli mukava yllätys, mutta kun ajattelee meidän panosta heidän rantansa kunnossapitoon, en ihmettele yhtään.

Mermaidin tyytyväinen manageri

Tässä Mermaidin puolesta suklaakakkua.

ja tarjoilu pelasi rannalle asti. Aivan kuin olisi vip-vieraana

Tunnin siivouksen saldoa

Ja ryhmäkuva otetaan aina.

Lopuksi Nigelin herkkupöytään.

Vapaa vuosi 

Vähän toisenlaista asiaa seuraavaksi. Kesä Suomessa oli ilmojen puolesta aikamoista kukkua. Ainakin sillä tuulisella meren rannalla, jossa meidän kolme kuukautta kului. Villasukkia ja toppatakkeja, sekä koleata viimaa. Riitti mulle.

Meillä oli onneksi mahdollisuus palata takaisin palmupuitten alle lämpöön, mutta tiedän monia Suomessa, jotka eivät kestä ajatusta kahdeksan kuukauden odotuksesta ennen seuraavaa mahdollista kesää. Sen verran moni talvesta ulkomailla haaveillut on ottanut minuun yhteyttä rohkaisun toivossa, ja olen tietenkin omalta osaltani yrittänyt puhaltaa rohkeutta haavelaivan purjeisiin. Nyt haluan antaa yhden loistavan vinkin, joka tarjoaa oikeasti kunnon eväät ja työkalut kaikille haaveilijoille.

Rosita Juurisen Vapaa vuosi -verkkokurssi saattaa olla juuri se 'pieni tönäisy' pelottavan kynnyksen yli, jota juuri tällä hetkellä tarvitset. Ai miksikö? Siksi että;

  • Kurssilla otetaan haltuun tarvittavia menetelmiä strategisten ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamiseen, joitten myötä etenet kohti vapaavuottasi (olkoon se sitten vuosi tai vaan kylmät kuukaudet).
  • Kurssi tähtää nimenomaan siihen, että voit alkaa elämään yhä enemmän toiveittesi ja intressiesi mukaista elämää. 

Välillä sitä vaan tarvitsee jonkun,  joka ikään kuin kädestä pitäen kuljettaa eteenpäin. Kohti sitä pitkäaikaista haavetta ja vapaampaa elämää. Ja vaikka sinulla oma rohkeus riittäisikin irtiottoon, niin uskallan väittää että kurssilla käy ilmi asioita, joita ei välttämättä olisi juolahtanut mieleesikään.

Vapaa vuosi -verkkokurssi starttaa jo tiistaina 26.9.2017, joten kannattaa ehdottomasti napata itselleen paikka kurssille. 25.9.2017 asti sinulla on mahdollisuus saada kauttani 15% alennus kurssista, jonka saat suosittelukoodillani "thaimaanranta". Syötät koodin vain verkkokaupan kassalla koodille varattuun paikkaan.

Ei muuta kuin omaa sapattivapaata suunnittelemaan! Ehkä sinäkin pääset pian ottamaan osaa Clean the beach boot campiin!


http://bit.ly/2jCv4cc

*Artikkeli sisältää kumppanuusmarkkinointia

2
Back to Top