Morjens 2020 - vihdoinkin!

Nyt ei ole luvassa mitään remppaan liittyvää (pakkoloma jee!!!), vaan ihan perusteellista marmatusta. Ja manausta. Manaan nimittäin vuoden 2020 hornan tuuttiin. 

 

Hautautukoon se syvälle unholan risukasaan, niin syvälle ettei sinne aurinkokaan paista. Pitää erikseen mainita tuo edellinen, koska väittävät auringon välillä paistavan myös risukasaankin. Tuonne unholan kasaan ei koskaan enää tarvitse yhdenkään säteen osua. 

 

Sillä hetkellä kun 2021 potkaisee edeltäjänsä hornaan, kulautan kokonaisen pullollisen kuplivaa Proseccoa kitusiini. Hah, menehän siitä!

  

Monelle tämä viimeisiään vetävä vuosi on ollut raskas. Eniten surettaa ne vanhukset, jotka vuoden neljän seinän sisällä istuessaan (k%#onapa#ka) ovat menettäneet viimeisenkin liikkuvuutensa. Meidänkin lähipiiristä heitä löytyy, ja se kyllä saa mielen surulliseksi. On mennyt hermoja ja otettu eroja, tehty konkursseja ja saatu vatsahaavoja, monilla on mennyt kaikki uusiksi. Puhumattakaan heistä, joiden tunnelin päässä ei enää näy edes valoa.


Toisaalta mieli sanoo, että me ollaan ansaittu tämä. Luonto panee hanttiin ihan vimpan päälle, koska kaikessa kepeydessämme me ollaan tuhottu sitä mielin määrin. Ajattelematta toki, mutta silti. Nyt luonnolla on aikaa tervehtyä ja meidän tajuntaan on viimein lekalla isketty se, kuinka tärkeä luonto todellisuudessa on. Vihreät metsät, puhtaat vedet ja onnelliset eläimet. Me tarvitaan niitä enemmän, kuin ne meitä.


Ryhtiliikkeen paikka siis. 


Koronavuosi 2020 jää historian kirjoihin. Meidät on pakotettu pysähtymään ja miettimään. Hermot on menneet tuhat ja sata kertaa, ja kapinahenkikin iskenyt päälle, mutta aina kun itseäni v*tuttaa eniten, pakotan pääni tajuamaan sen, että kaikella on tarkoitus.


Ei se välttämättä aukea nyt, eikä kohtakaan, mutta jonain päivänä. Jollain tavalla.


2020 oli meillekin rankka. Ja toisaalta kun pidempään pysähtyy ja tarkemmin ajattelee, hyviä asioita tapahtui huomattavasti huonoja enemmän. Siksi olen kiitollinen tästäkin koetuksesta.


Vuoden vaihtuessa huokaistaan kaikki syvään ja toivotetaan koko sydämestämme valoisa ja onnellinen vuosi 2021 tervetulleeksi.


Toivon kaikille teille koko elämänne Parasta Vuotta 2021💖. Lämpöä, rakkautta, terveyttä, onnea, läheisyyttä, menestystä, rahaa - ihan kaikkea!


Pus.


Ps. Kuvina omat suosikkini historialliselta vuodelta 2020.

Ps2. paitsi vika kuva. Se on sieltä missä toivon tulevana vuonna 2021 taas olevani. Eli Samuilta💛2
Back to Top