IG Travel Thursday ja vuoden 2015 tykätyimmät Instagramkuvat

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, näin se monesti varmaan onkin. Ainakin minun on erittäin helppo hypätä matkakuvien fiilikseen mukaan silloin, kun kuvassa välkkyy turkoosi meri, kirkkaansininen taivas ja se tuulessa huojuva palmu. Näitä kuvia on mahtunut omaan maailmalla vietettyyn vuoteeni 2015 paljon ja näin alkuvuonna 2016 ei voi kuin huokaista syvään kiitollisena siitä, minkä matkan elämä eteemme heitti. Toivottavasti se jatkuu vielä pitkään ja siitäkin pidemmälle.

Tässä Instagram-tilini thaimaanrannan_maalarit vuoden 2015 kymmenen tykätyintä reissukuvaa niin, että numero ykkönen (se kaikkein suosituin) on listalla alimmaisena. Ai niin, se vielä pitää sanoa, että aloitin oman ig-tilini samaan syssyyn blogini kanssa viime vuonna alkuvuodesta, joten moni alkuaikojen kuvista sai yksinkertaisesti säälittävän vähän tykkäyksiä, kun ei ollut mitään käsitystä hashtageista sun muista, mutta onneksi on tätä nuorisoa opettamassa näitä hommia.

Ja tässä kuvat:

10. Joulufiiliksiä Chaweng beachillä9. "Onnellisuuden tien" huikeita maisemia8. Ne rannalla huojuvat palmut...7. Auringonlaskua meidän makuuhuoneen ikkunasta6. Näissä maisemissa mieli lepää (Koh Phangan)5. Hurmaava sydäntenmurskaaja Koh Phangan4. Sininen hetki ennen auringonlaskua.3. Ja tässä näitä meidän "piilopaikkoja", Thongson bay. Mutta ei kerrota kenellekään...2. Choengmon beach, naapurin herkullisia rantoja. Tässä tosin se hiljaisempi mutka, mihin usein ei turistit vaivaudu.1. Aina yhtä ihastuttava ja kuvauksellinen Fisherman´s village ja ihan tossa meidän naapurissa.
Vähän tuppaa olemaan rantapainoitteisia nämä instagram-kuvani, vaikkein ihan rantablogia meinannutkaan pitää. Mutta minkäs teet, kun ei näitä rantoja täällä karkuunkaan pääse. Onneksi!

Tämä blogikirjoitukseni on osa kuukausittaista Instagram Travel Thursday –tempausta, jonka järjestäjinä toimivat RIMMA+ LAURA - matkablogi, Travellover ja Muru Mou- matkablogi.

Minutkin löytää myös instagrammista nimellä Thaimaanrannan_maalarit, joten tervetuloa seuraamaan myös sinne :)
14
Back to Top