Maailma on pieni

Kun nuoriso rullasi saarelle, multa loppui aika. Aivan totaalisesti. Yhtäkkiä talossa majailee kolmen sijaan kuusi, joista kolme viimeksi tullutta ihailtavalla nuoruuden innollaan sekoittaa arkirutiinit täydellisesti. Uusien asukkien myötä päälle on puettava lomamoodi, eikä se nyt varsinaisesti 'haittaa'. Mutta blogi saattaa kärsiä.

Tyypit tuli saarelle. Oikealla esikoinen Jesse.

Kitaransoittajakin löytyy, mikä ei haittaa Tomppaa. Kuvassa Miksu.

Kelit ovat olleet täydelliset. Sateista ei ole tietoakaan (ei niitä tosin kaivatakaan), ja taivas hehkuu kirkkaan sinisenä. Vähän eri meininki kuin viimeksi Jessen saapuessa saarelle pahimpaan tulva-aikaan. Usko Samuihin trooppisena paratiisisaarena palailee pätkittäin.

Aurinko toi tullessaan myös sillankorjaajat, joten elämän helpottuminen sillä saralla pitäisi tapahtua parin päivän sisällä. Mutta siitä ei voi koskaan olla varma, aika kun on suhteellinen käsite täällä.

Onneksi ilmat on olleet kohdillaan.

Pitää ottaa yhtä lungisti kuin kuvan rantakoira.

Maailma on pieni

Ennen kuin aloin itse kirjoittamaan blogia, en ollut seurannut itse yhtäkään. Nykyään seuraan monia bloggaajia lähinnä matkailupuolelta, ja useita kutkuttavia reissuvinkkejä onkin tarttunut matkaan. Reissuideapankki paisuu paisumistaan, ja kiinnostavia kohteita tippuu tiheään. Kelloon pitäisi vaan saada jostain lisää tunteja, jotta ehtisi tutustumaan edes murto-osaan kohteista.

Mikäli Samui alkaa jossain kohtaa kyllästyttämään, takataskussa on jo monta uutta kiinnostuksen kohdetta. Kiitos ulkosuomalaisille bloggaajille mainioista ideoista.

Puutarhan kukkasia.

Blogimaailma se vasta pieni onkin

Suurimpana kiinnostuksen kohteenani on ollut muut ulkosuomalaiset bloggaajat, jotka sijoittuvat ympäri palloa. Tässä matkan varrella osasta bloggaajista on tullut jo melkeinpä frendejä, vaikkei fyysisesti olla koskaan edes tavattu. Luetaan toistemme juttuja ja myötäeletään vaikeuksia, kommentoidaan ja tehdään välillä jopa yhteistyötä. Kuten esimerkiksi Matkaopas Vapauteen -blogin Rositan kanssa. Jos et ole vielä tutustunut Rositan blogiin, suosittelen. Aikamoisia irtiottovinkkejä on tarjolla mikäli starttaaminen tuottaa haasteita.

Ja mikäli mietit joululahjaideaa jollekin reissukärpäsen puremalle ystävälle, niin Matkaopas Vapauteen -blogin puodissa on tarjolla mahtavia joululahjaideoita matkapäiväkirjoista Toimistosta travelleriksi -oppaaseen, joka varmasti tarjoaa uusia ideoita omien irtiottohaaveitten toteuttamiseen. Tiedän, sillä olen lukenut kirjan kannesta kanteen.

Blogini lukijana sinulla on mahdollisuus saada kaikista tuotteista 10% alennus käyttämällä alekoodia 'Thaimaanranta'. Syötät sen vain verkkokaupassa kohtaan 'alekoodi' ja klikkaat 'käytä', niin homma toimii.

Tästä kuvakkeesta verkkokauppaan hyödyntämään tarjousta:

https://holvi.com/shop/matkaopasvapauteen/


Uutena tuttavuutena olen löytänyt Vesipuhvelipäiväkirjat -blogin, jonka toisen kirjoittajan Kaisan kanssa ollaan jo vähän viestiteltykin. Blogin pitäjät asuvat Siargaon saarella Filippiineillä, ja olen jo kovaa vauhtia tekemässä ensireissua sinne. Mun mielestä on aivan huikeata, kuinka ja millä  perusteilla 'kulkurit' sijoituskohteensa maailman laidoilla valitsevat. Meidän muutto Samuille tuntuu aika kesyltä verrattuna moniin kavereihin. 

Hauska sattuma

Yksi jo vähän vanhempi blogituttavuus on SlowDown to DownUnder- blogin pariskunta, jotka ovat reissanneet Australiassa pidemmän aikaa, ja etsivät tällä hetkellä uutta suuntaa talvisessa Suomessa.  Meillä on vähän saman tyyppinen meininki pariskunnan kanssa - kun on asunut muualla kuin Suomessa jo pidempään, maailma on pienentynyt merkittävästi. Enää ei oikeastaan huoleta se, että kyllästyy nykyiseen paikkaan, sillä aina voi vaihtaa suuntaa ja lähteä kokeilemaan jotain ihan muuta. Ilman että täytyy palata 'maitojunalla' Suomeen.

Mutta se hauska sattuma sitten; SlowDown to DownUnder- blogin Minna laittoi muutama päivä sitten viestiä, että oli törmännyt mieheeni Tomppaan. Olin hetken että, mitä ihmettä? He ovat Suomessa, ja Tomppa istuu tuossa? What?

No, Minna oli ollut Tampereella kirjastossa Rockway-studiossa 'vilaisemassa' kuinka se Paranoid nyt sitten soitetaan, ja ruudulle oli opettajan ominaisuudessa ilmestynyt - kuka muukaan - kuin Tomppa.

Ai saakeli. Maailma on pieni...

Juuri tällä hetkellä kaikki on NIIN hyvin, etten tarvitse mitään muuta. Paitsi ehkä uudet varvastossut.


* Artikkeli sisältää affiliate -linkin.
2
Back to Top