Ihan lomalaisina

Ei haittaa yhtään "joutua pakkolomalle". Meidän säätöä täynnä olleen syksyn ja lukuisten kommervenkkien jälkeen se on ihan paikallaan. Pakkolomaksi sanon tätä siksi, että ilman Jessen tuloa joululoman viettoon kotoota "karanneitten" vanhempien luokse, paahdettaisiin epäilemättä peräsuoli pitkällä jonkun uuden projektin parissa. Joten onneksi ja kiitos Jesse että tulit. Aivan kuin kelloon olisi ilmaantunut muutama tunti ekstraa?

Tarkoitus olisi pysähtyä ja nauttia ainakin pariksi viikoksi, vaikka pysähtyminen onkin Tompalle vähän vaikea rasti. Tiedättekö sellaisen tyypin, joka yrittää istua paikallaan tekemättä mitään, mutta jonka sormet syyhyää koko ajan ja suusta kuuluu puhinaa? Aika rasittava "lomalainen", mutta onneksi itse pääsin moodiin kepeästi. Aivot on narikassa hyvä ettei kirjaimellisesti, onneksi.

Vuorokauteen on mahtunut biitsiä, uima-allasta, leffaa ja pitsaa, sekä football-golfia, vaikka silti on ehtinyt jopa istumaan ja katsomaan sekä skeittausta, että skeittivideoita. Pakko olla ekstratunteja nyt kellossa, ihan pakko, koska ehdin päivittämään blogiakin...Mutta Samuin visiteeraajille tiedoksi; Samui Football golf on ihan kiva. Mukava eksoottinen 18-reikäinen "melkein viidakko"-rata, jossa välillä saa kilpailla kanojen kanssa (aika ärhäkkäitäkin paikoitellen) ja jossa hiki virtaa taatusti, satoi tai paistoi. Ihan ilmaista lystiä se ei ole, mutta suosittelen siltikin yhdelle lomapäivälle ajanvietteeksi ja se sopii melkein vauvasta vaariin. Vaikka meidän vaari reilu vuosi sitten potkaisikin jalkansa puoleksi vuodeksi eteenpäin kohtalaisen romuksi. Paras sää tähän golfiin näissä maisemissa on sellainen vähän pilvinen, kun ihan rannalle ei kehtaa lähteä pilveä ottamaan, mutta ei myöskään viitsi hautautua kauppakeskukseen tai leffateatteriin. Ruokaa sieltä ei saa, mutta sipsiä ja virvokkeita kylläkin. Kierroksen hintaan kuuluu yhdet soft drinkit/pelaaja, mutta onneksi omalla kustannuksella saa nautituksi kylmät singhatkin.

Tervemenoa golfaamaan!


mun mielestä rata on aika hauska historiallisine jalkapallolegendoineen...


Varokaa radalla hyppiviä kanoja ;)


Taululta löytyy aina joku maanmies, mutta jos vedät paremmin kuin hän, saat nimesi tauluun. Tomppa teki sen tänään.


Ykkönen sai isoimman pystin, kakkonen vähän pienemmän, kolmonen kastelukannun ja häviäjä ton keskivartalon ;)
2
Back to Top