Samuin salaisuuksia, osa 2 - Torn Tarzan Jungle Resort

Me asutaan viidakossa. Keskellä ei mitään, helvetin huonon ja päällystämättömän tien varrella. Tien, joka sateitten jälkeen on pelkkää railoa ja hiekan alta paljastuvaa möykkyistä kalliota.

Rehellisesti voin sanoa tämän viidakkotalon sijaitsevan kaukana sivistyksestä.

Täällä pauhaa vesiputous aina kun on saatu sateita, usein vielä monta päivää sateitten jälkeenkin. Linnut kylpevät puutarhurin laittamassa vesiastiassa ja lepakot lentävät pimeyden laskeuduttua usein myös sisälle taloon.

Ympäröivä maailma on helppo unohtaa, sillä häiriötekijöitä ei yleensä ole. Ellei sitten lasketa viidakossa asustavia kutsumattomia vieraita. Näitähän riittää, voit lukaista vaikka kobrista täältä.

Erään kerran portista käveli kännykkä korvallaan sisään mies, eikä pysähtynyt millään, vaikka yritin huitoa varoituksia henkivartija Boosta. Turisti oli liian keskittynyt puheluunsa ja jatkoi päättäväisesti kävelemistään kohti viidakkotaloa. Oli kova työ pitää koiraa sivummalla, se kävi nimittäin aika kuumana.

Kunnes miehen puhelu sitten katkesi ja hän (turisti) ilmoitti tulleensa laskemaan vaijeriliukua. No meillä ei vaijereita ole, eikä edes pyykkinaruja missä roikkua, joten ohjasin kaverin portista ulos kohti Canopy Adventuresia. Canopy on nimittäin toinen meidän naapureista, joita meiltäkin löytyy siis kaksi.

Torn Tarzan ja vesiputouksen alajuoksu.

Torn Tarzanin pihamaata.

Torn Tarzan

Tästä saadaankin aasinsilta meidän toiseen naapuriin, joka on siis viidakkokapakka Torn Tarzan Jungle Resort.

Vaikka asutaan keskellä ei mitään, siellä minne edes katuvalot eivät ylety, meidän lähikuppila sijaitsee 100 metrin päässä kämpiltä. Aika rouheeta, vai mitä? Jos kotibileissä loppuu juomat, ei epäilystäkään etteikö Tarzan avaisi baaria.

Ei Tarzanin baarista kaikkea löydy, mutta tarvittava nesteytys saletisti.

Torn Tarzania ei taatusti löydy Tripadvisorista, eikä niillä ole nettisivuja (FB-sivut kylläkin). Vaikka baarin lisäksi Tarzanista voi vuokrata myös bungaloweja, ei paikka löydy Agodasta sen koommin kuin Booking.comistakaan. Mutta Google maps löytää Tarzanin kyllä.

Vaikka ruokalista lupaakin kaikenlaista, todennäköisesti saat sitä mitä keittiöstä löytyy.

Mutta sympaattinen ja näkemisen arvoinen paikka.

Torn Tarzan pitää tietää, tai sitten sinne eksyy matkallaan Tree Bridge Coffeen tai Canopy Adventuresille. Meille jos tulee, eksyy Tarzanille väkisin.

Muuten Torn Tarzan uinuu vesiputouksen alajuoksulla omissa oloissaan. Keskellä auringon paisteessa köllötteleviä banaaniviljelmiä ja vesiputouksen pöhinää.

Mutta ehdotan että käyt siellä. Toista samanmoista ei kohdallesi taatusti tule.

Tarzan kokkaa kyllä pöperöt jos haluat, mutta siitä mitä keittiöstä kulloinkin löytyy. Singha on kylmää ja sen äärellä voikin höpötellä Tarzanin kanssa samalla kun rapsuttaa kolmea koiraa. Tarzanin koirat ovat ehkä uhkaavan näköisiä, mutta varsin harmittomia. Kunhan juttelet niille.

Tarzanilla saa ajan kulumaan myös biljardia pelaamalla siinä vesiputouksen alajuoksulla, tai sitten voit ottaa vaikka viilentäviä kylpyjä.

Ja samalla voit sitten myös ajatella, että jossain tässä ne hullut Thaimaanrannan maalaritkin asuvat.

Eikä sitä koskaan tiedä vaikka törmäisit meihinkin...Käykää vaikka pelaamassa parit bilikset!

Samassa lätäkössä mekin lillutaan :)
6
Back to Top