Samuin salaisuuksia, osa 2 - Torn Tarzan Jungle Resort

Me asutaan viidakossa. Keskellä ei mitään, helvetin huonon ja päällystämättömän tien varrella. Tien, joka sateitten jälkeen on pelkkää railoa ja hiekan alta paljastuvaa möykkyistä kalliota.

Rehellisesti voin sanoa tämän viidakkotalon sijaitsevan kaukana sivistyksestä.

Täällä pauhaa vesiputous aina kun on saatu sateita, usein vielä monta päivää sateitten jälkeenkin. Linnut kylpevät puutarhurin laittamassa vesiastiassa ja lepakot lentävät pimeyden laskeuduttua usein myös sisälle taloon.

Ympäröivä maailma on helppo unohtaa, sillä häiriötekijöitä ei yleensä ole. Ellei sitten lasketa viidakossa asustavia kutsumattomia vieraita. Näitähän riittää, voit lukaista vaikka kobrista täältä.

Erään kerran portista käveli kännykkä korvallaan sisään mies, eikä pysähtynyt millään, vaikka yritin huitoa varoituksia henkivartija Boosta. Turisti oli liian keskittynyt puheluunsa ja jatkoi päättäväisesti kävelemistään kohti viidakkotaloa. Oli kova työ pitää koiraa sivummalla, se kävi nimittäin aika kuumana.

Kunnes miehen puhelu sitten katkesi ja hän (turisti) ilmoitti tulleensa laskemaan vaijeriliukua. No meillä ei vaijereita ole, eikä edes pyykkinaruja missä roikkua, joten ohjasin kaverin portista ulos kohti Canopy Adventuresia. Canopy on nimittäin toinen meidän naapureista, joita meiltäkin löytyy siis kaksi.

Torn Tarzan ja vesiputouksen alajuoksu.

Torn Tarzanin pihamaata.

Torn Tarzan

Tästä saadaankin aasinsilta meidän toiseen naapuriin, joka on siis viidakkokapakka Torn Tarzan Jungle Resort.

Vaikka asutaan keskellä ei mitään, siellä minne edes katuvalot eivät ylety, meidän lähikuppila sijaitsee 100 metrin päässä kämpiltä. Aika rouheeta, vai mitä? Jos kotibileissä loppuu juomat, ei epäilystäkään etteikö Tarzan avaisi baaria.

Ei Tarzanin baarista kaikkea löydy, mutta tarvittava nesteytys saletisti.

Torn Tarzania ei taatusti löydy Tripadvisorista, eikä niillä ole nettisivuja (FB-sivut kylläkin). Vaikka baarin lisäksi Tarzanista voi vuokrata myös bungaloweja, ei paikka löydy Agodasta sen koommin kuin Booking.comistakaan. Mutta Google maps löytää Tarzanin kyllä.

Vaikka ruokalista lupaakin kaikenlaista, todennäköisesti saat sitä mitä keittiöstä löytyy.

Mutta sympaattinen ja näkemisen arvoinen paikka.

Torn Tarzan pitää tietää, tai sitten sinne eksyy matkallaan Tree Bridge Coffeen tai Canopy Adventuresille. Meille jos tulee, eksyy Tarzanille väkisin.

Muuten Torn Tarzan uinuu vesiputouksen alajuoksulla omissa oloissaan. Keskellä auringon paisteessa köllötteleviä banaaniviljelmiä ja vesiputouksen pöhinää.

Mutta ehdotan että käyt siellä. Toista samanmoista ei kohdallesi taatusti tule.

Tarzan kokkaa kyllä pöperöt jos haluat, mutta siitä mitä keittiöstä kulloinkin löytyy. Singha on kylmää ja sen äärellä voikin höpötellä Tarzanin kanssa samalla kun rapsuttaa kolmea koiraa. Tarzanin koirat ovat ehkä uhkaavan näköisiä, mutta varsin harmittomia. Kunhan juttelet niille.

Tarzanilla saa ajan kulumaan myös biljardia pelaamalla siinä vesiputouksen alajuoksulla, tai sitten voit ottaa vaikka viilentäviä kylpyjä.

Ja samalla voit sitten myös ajatella, että jossain tässä ne hullut Thaimaanrannan maalaritkin asuvat.

Eikä sitä koskaan tiedä vaikka törmäisit meihinkin...Käykää vaikka pelaamassa parit bilikset!

Samassa lätäkössä mekin lillutaan :)

6 kommenttia

 1. Kuulostaa rennolta paikalta tuo Tom Tarzan. Aika raju Tarzanin kuvakin on tuossa menussa :) Meillä lähikuppilaan on kilometri matkaa, teillä ei bileet tarvittaessa lopu koskaan, kun Tarzan palvelee.
  Ihanaa viikkoa sinulle Heidi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä toi paikka varsinkin on, rento kuin mikä. Ihan omaa luokkaansa. Meidän pitäisi vierailla siellä kyllä useammin, vaikka edes kannustuksen vuoksi.

   Ihanaa viikkoa sullekin Outi<3

   Poista
 2. No näistä kuvista saa sen oikean kuvan tienoostanne, todellakin jossain viidakossa. Kauankohan menisi mulla aikaa, että tottuisin pimeisiin öihin ja viidakon ääniin, oispa joskus kiva kokeilla. Tosin meidän kesämökki on myös 6 km syvällä metsässä, jossa liikkuu niin vaarattomia pupuja, peuroja ja hirviä kuin hiukan vaarallisempia ilveksiä, näyriä ja karhuja. öisillä vessareissuilla pidän kyllä melkoista älämölöä yllä :D.
  Mukavaa tiistaita sinnepäin maailmaa, voikaa hyvin <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tähän tottuminen tosiaan ottaa sen oman aikansa. Ja voin muuten sanoa, että viime kesänä Paraisilla (keskellä ei mitään) yksin öitä ollessani pelkäsin paljon enemmän kuin täällä, koska koirat ei olleet siellä mukana. Ja jos meillä ei olisi noita koiria, en todellakaan uskaltaisi asua täällä. Ne sentään varoittaa käärmeistä sun muista kutsumattomista vieraista. Onneksi :)

   Mukavaa viikkoa Sari<3

   Poista
 3. No ny on teillä kyllä kunnon viidakkoasumus! Tyhmä kysymys, mutta miten sieltä kuljetaan muualla ja kuinka kauakana kauppa tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin MatkaMartta ;)

   Lähin paikallisten pitämä pikkukauppa on ehkä kolmen kilsan päässä, mutta ei sieltä juuri mitään järkevää saa. Noin neljän kilsan päässä on sitten 7-elevenit ja FamilyMartit, niitä kun on saari täynnä. Mutta ei niistäkään oikein mitään saa, mutta sellaiset pikkuostokset onnistuu.

   Lähimmät tuoretorit (hedelmiä, kasviksia, kalaa, lihaa) sijaitsevat noin viiden kilsan päässä.

   Saaren pari isompaa kunnnon markettia löytyy reilu 10 kilsan päästä, ja niissä onkin sitten riittävän kattavat valikoimat kaikkea. Eli kyllä täällä selviää.

   Yleensä me liikutaan mopoilla, joilla on jo onnistuttu kuljettamaan isojakin määriä tavaroita. Oppia ikä kaikki ;). Jos sataa, tai sitten pimeällä kuljetaan meidän pickupilla, jolla selviää tästä töyssyisestä viidakkotiestä.

   Mutta voin kertoa, ettei ihan jokaisen pikkuasian takia viitsi kauppaan lähteä. Sen verran extremeä on pelkästään tämä meidän tie :D

   Poista

Back to Top