Tuntuu iholla 42

Kuuma on ja välillä energiat niin nollissa, kuin vain voi olla. Tähän täytyy tietenkin suhtautua sillä lailla, ettei valiteta, vaikka vähän ehkä voisikin... Mutta eikös me tätä lähdetty kylmästä Suomesta hakemaankin?

No joo, lukuunottamatta meidän viikoittaisia "rantamölkkyturnauksia", niin rannalla saati auringossa ei varta vasten tule oltua. Kyllä nimittäin ilmastoitu huone kuitenkin vie hikoilusta voiton. Oikeastaan täällä olisikin paikallaan etätyö tietokoneen äärellä ainakin tähän aikaan vuodesta ja ehdottomasti päikkärit! Kun on heräämisestä lähtien hikoillut armottomasti, niin viimeistään lounaan jälkeen tyyny kutsuu.

Itse muistan lapsuudesta sen, että kun oli riittävästi pakkasta, niin välitunnilla ei tarvinnut mennä ulos. Olisiko raja ollut joku 15 astetta? Täällä ainakin Miskan koulussa on pidetty oppilaat sisällä ilmastoidussa tilassa siksi, kun ulkona on liian kuuma. Ja kyllä siellä onkin.

Moni asia, kuten siivous, pitkät lenkit koiran kanssa, erilaiset urheilusuoritukset, puutarhan hoito ja vaikkapa tiskaus siirtyy aina vaan huomiselle, kun ei vaan kertakaikkiaan pysty. Suorittaminen on aika seis ja fyysiset hommat hoidetaan vasta sitten, kun on ihan pakko.

Onneksi koira sentään pystyy lenkittämään tarvittaessa itse itsensä ja uinnit siihen päälle.


Hikinen aamulenkki ja uinti
0
Back to Top