Tomppa: Frisbeegolfia Laem Sor beachillä & jameja Boat Barissa

Tomppa pääsi taas näppäimistön ääreen lemppariaiheittensa pariin, joten musasta ja frisbeegolfista kiinnostuneet,

Tomppa, olkaa hyvät:

Koh Samuin saarella on kaksi frisbeegolf rataa; toinen on Nigelin pitämä Samui Disc Golf Maenamissa (pohjoisranta) ja toinen on Samuin eteläpuolella Laem Sorin rannalla sijaitseva Laem Sor Beach Disc Golf & Acoustic Cafe.

Vaikka Samui on kohtuullisen pieni saari, lähteminen tuonne toiselle puolelle saarta tuntuu aina hieman hankalalta. Viikko sitten Boat Barin omistaja Chris palasi työmatkaltaan Qatarista Samuille ja onnistuin vihdoin järjestämään itseni hänen kanssaan sunnuntaikierrokselle Laem Soriin.

Fribaa Laem Sor beachillä.

Ei ole maisemissa valittamista, sen paremmin kuin radassakaan.


Frisbeegolfia paratiisirannalla

Kuutisen vuotta sitten Chris järjesteli häitään Samuilla ja sopi sukulaistensa kanssa lounastapaamisen Rock Bariin Lamaille. Sukulaisten saapuessa paikalle ajoissa Rock Bar olikin vielä kiinni, joten he siirtyivät sujuvasti viereiseen Acoustic Cafén. Näin paikka vaihtui siis sattumalta ja Chris tutustui Acoustic Cafén pitäjään Daveen.

Pian tämän tapaamisen jälkeen paikan landlord ilmoitti Davelle, että nyt riittää (tätä sattuu Samuilla) ja Daven piti etsiä itselleen uusi paikka Lamain tilalle.

Dave löysikin kahvilalleen idyllisen ja rauhallisen paikan Thong Krutista. Uuden paikan avajaisjuhliin Chris vei mukanaan muutaman frisbeekiekon ja isännät kisasivat viskomalla kiekkoja palmuihin. Dave kuitenkin innostui touhusta ja aloitti keskustelut uuden landlordin kanssa mahdollisesta frisbeegolf -radasta. Pikku hiljaa homma eteni ja ensi helmikuussa Daven radalla järjestetään neljännet kansainväliset kiekkokisat.

Daven rata valittiin muuten vastikään maailman parhaaksi yhdeksän reiän radaksi - ei siis yhtään hullummin!

Ensimmäinen kierrokseni Daven radalla oli erinomaisen mukava. Dave pelasi itsekin minun ja Chrisin kanssa, aurinko porotti siniseltä taivaalta ja meri välkkyi turkoosina. Kaunis ja kohtuullisen haastava rata, vaikkei itselläni varsinaisesti olekaan kokemusta radan haastavuuden arviointiin.

Mutta mukavaa oli - ravintolasta sai herkullista ruokaa, kunnollista kahvia ja ihanan jääkylmiä virvokkeita. Joten eiköhän tässä lähitulevaisuudessa mennä kokeilemaan Daven rataa uudelleen.

Tässä vielä Tripadvisorista arviointeja radasta.

Ja tässä muutama muu kiekkovinkki Thaimaahan:

18.10.2018 Koh Chang - Elephant Island Open. Linkki tässä.

20.-21.10.2018 Koh Mak - Squid BBQ - Episode 3. Linkki tässä.

6.-10.2.2019 Koh Samui - Samui Swine Classic VI - The Hogfather. Linkki tässä

12.-16.2.2019 Koh Samui - 4th Annual Hyzenbrownie Open 'Hurlijam' 2019. Linkki tässä.Paikan omistaja Dave.

Edistystä Boat Barin jameissa

Boat Barin jameissa ollaan edistytty hienosti. Baarin omistaja samainen Chris hankki jameihin sähkörummut ja kaupan päällisiksi sain toivomani unkarilaisen Nikon meille vakiorumpaliksi. Niko on huikea esiintyjä ja supermiellyttävä kaveri, joten en voisi olla tyytyväisempi. Tämän viikon jameihin eksyi mukaan myös brasilialainen Gustavo, joka on yksi Samuin kysytyimpiä lattari/blues -esiintyjiä.

Pakko vielä mainita kohtalaisen hyvin suomeakin puhuva ranskalais-saksalainen kitaristi Fronck, joka pääsi viimein muuttamaan Samuille. Tämäkin pätevä kaveri on tuttu näky keskiviikkoiltoina.

Jotain olemme ilmeisesti viimeisen kahdeksan kuukauden aikana tehneet oikein, kun viikoittaisissa jameissa on ollut soittajia ja laulajia välillä jonoksi asti. Kannattaa siis keskiviikkoisin suunnata Boat Barin jameihin, mikäli Samuilla käväisette!

Tomppa/ Thaimaanrannan maalarit

Ps. Vielä olisi pari päivää aikaa napata blogin lukijoitten tarjous Tompan skype-kitaratunneille, vain pari paikkaa enää vapaana! Tästä linkistä tarjoukseen. Muista kirjoittaa etukoodi-kenttään Thaimaanrannan maalarit!Eikä muuten valittamista pöperöissäkään.
3
Back to Top