Myrskyisät terveiset

Myrskyisät terveiset Samuilta! Täällä tuulee ja vihmoo niin, että varmaan naapurin kanatkin pyörii pitkin pihaa. Käyn yleensä arkiaamuisin uimassa kilometrin kylän altaalla ja ehdin onneksi tänään tehdä sen juuri ennen myräkkää. Ja tuli muuten melkein kylmä.

Asiat rullaavat täällä verkkaisesti, joka on oikeastaan melko hurmaava paikallinen elämäntyyli, välillä. Välillä se ottaa vähän aivoonkin, mutta pidän silti tätä hyvänä kouluna mun "sen piti tapahtua jo eilen"- luonteelleni. Mutta paikallisten työpäivät ovat pitkiä varmaan osittain juuri sen takia, että yleensä on niin jumalattoman kuuma ja siinä töitä tehdessä istahdetaan toviksi jos toiseksikin. Ja otetaan vaikka tirsat. Sekä unohdetaan ne asiat, jotka oltiin sovittu tehtäväksi, mikä onkin aivan loistava tapa puolittaa päivän työlista. Melkein samassa veneessä kun ollaan, niin samaan tahtiin etenevät nämä meidän suunnittelemat tulevaisuudenkuviotkin. Eli eipä paljon uutisia kerrottavana sillä saralla. Hiljalleen hiljalleen.

Tomppa kysyi pari päivää sitten, että haluaisinko palautetta viimeisimmästä blogikirjoituksestani, ja halusinhan minä. Ja sitähän tuli sitten tähän tyyliin;

"Teksti oli liian villiä, se oli liikaa ajatustenvirtaa ja tekstissä oli liian vähän järkeviä lauseita. Slangisanoja oli myös liikaa ja teksti oli myös huonompi kuin aiemmat kirjoitukset. Aivan kuin olisi kirjoitettu mitä sylki suuhun tuo, eivätkä lauseet olleet loppuun mietittyjä. Lisäksi kaikesta jäi liian hätäinen maku, olitko edes oikolukenut kirjoituksen? Lisäksi täytesanoja oli liian paljon". Aika tarkalleen sanasta sanaan näin se meni.

Palautetta on mukava saada ja vaikka Tomppa on mun mies, niin en mä usko että sillä oli huono päivä, tai että se oli närkästynyt jostain. Mä luulen, että se oikeasti oli sitä mieltä ja ihan hyvä, että antoi ajatuksen aihetta. En mä nyt kuitenkaan mitään sekametelisoppaa halua tuottaa.

Nyt olisi erittäin mukava saada palautetta myös teiltä, kun tälle tielle lähdettiin. Blogin aiheista (mitä haluaisit lukea, mitä et), kirjoitustyylistä (kirjakieltä vai puhekieltä) ja onko tyylini kirjoittaa enemmänkin omituista ajatustulvaa vai löytyykö jostain joskus jopa joku punainen lanka? Ihan mitä vaan toivon palautteena, noin niin kuin hyvän maun rajoissa. Se olisi huippua ja kiitos jo etukäteen vaivannäöstä.

Toivotaan että meitä pari päivää riepotellut myrsky laantuu pian. Meilläpäin se ei ole edes paha, Bangkokin ja Pattayan suunnalla on kuulemma ollut astetta rajumpi meininki. Onneksi ei tarvitse lentää mihinkään!

Ja tässä muutama kiva kuva, kaikki ei aivan aiheeseen liittyviä, mutta muuten vaan...


Kyllä, ihan maahan asti sataa...


aurinkoisen aamun lenkkiuinnit


Banaania pukkaa ihan kiitettävästi ja kaikkea ei vaan ikinä ehdi syömään.


Tämä kaveri kuvassa on myynyt grillattuja maisseja Chawengilla niin pitkään kuin jaksan muistaa. Kerran jalkapalloa potkiessani potkaisin häntä päähän, voi kamalaa. Onneksi ei käynyt kuinkaan ja edelleen kehtaan asioida grilliputiikissa.
10
Back to Top