Muuttolinnut lähtökuopissa

Kohta mennään taas. Ensin Helsinkiin muutamaksi päiväksi ja siitä sitten kotia kohti. Sitä Samui meille nyt on, koti. Vaikkei meillä seinillä varustettua taloksi kutsuttua objektia siellä vielä olekaan, niin jos sydän on siellä, eikö kotikin silloin ole?

Ihana Chaweng, onhan siitä jo aikaa...

Talo puuttuu

Mutta en ole vielä huolissani. Rakkaat edelliset naapurimme ilmoittautuivat jo majoittamaan meidät alkuun (onhan heilläkin valtava kartano), joten naapurin pöljääkin pöljempi Dummy pääsee multihalaukseen ennen omia koiria. Omat Phanganilla lomailevat karvaturrit joutuvat odottamaan siihen asti, kunnes uusi lukaali löytyy. Ja toivottavasti löytyy pian.

Naapurin Dummy, meillekin kovin rakas rokkityttö

Boo lempipaikassaan mopon kyydissä

Salsa-prinsessa

Kuulun moniin FB-ryhmiin joissa ilmoitellaan myytäviä ja vuokrattavia taloja, ja viimeiset ajat ovat vierähtäneet ryhmiä selaillessa. Jos nyt en paremmin tietäisi, olisin saattanut jo menettää toivoni. Hinnat on järkyttäviä ja kohteet mitä sattuu. Hinnoitteleeko Samui itsensä jo turistien ulottumattomiin? Melko lähelle ainakin. Tai sitten saaren luonne muuttuu hiljalleen enemmän luksuskohteeksi.

Kun aikaisemman kartanomme hintaa tuli pidettyä aivan liian kovana, alkaa diili pikkuhiljaa tuntumaan järkevältä. Valitettavasti ainakaan toistaiseksi ei 'kartanonrouvaksi' ole paluuta. Luotan silti siihen, että sopiva kolo aidattuine puutarhoineen meillekin vielä löytyy. Kunhan pääsemme paikan päälle etsintäreissuille. Ei se ehkä viikossa löydy, mutta jos kahdessa edes...

Tässä muuten pari linkkiä, mikäli pidempiaikaisen talon etsintä on ajankohtaista:

Thailand-property
Samui Days.

Jos pääsisi aloittamaan puutarhahommat taas uudelleen.

Barcelona ja Turku

Ensin Barcelona, sitten Turku. Sen jälkeen vielä muutakin, mutta nämä ensimmäiseksi mainitut osuivat kovin lähelle. La Ramblalla sijaitsee rakkaitteni asunto ja pienen hetken jouduin olemaan oikeasti huolissani. Onneksi huoli osoittautui tässä tapauksessa tarpeettomaksi ja kaikki rakkaat turvassa muualla. Turun torin vieressä taas sijaitsee hammaslääkäri, jossa olen kesän aikana käynyt. Onneksi en ollut siellä eilen. Olen pahoillani heidän puolestaan, jotka tragedian joutuivat kokemaan.

Kahteen päivään on mahtunut paljon huolta ja hengenahdistusta. Omat murheet tuntuvat tällä hetkellä mitättömiltä.

Syvä osanottoni kaikille läheisensä menettäneille.

Crystal bay

0
Back to Top