Sinnehän se vuosi meni

Taas meni vuosi, apua! Tajusin pari viikkoa sitten, että blogillani oli 1-vuotispäivä maaliskuun 10. ja olisihan sitä voinut ottaa vaikka skumpat niissä hopeisissa bikineissä tossa uima-altaalla, mutta kun se päivä meni jo. Ja heti perään mä sen sitten myös unohdin, joten en ole muistanut poksauttaa pulloa auki sen jälkeenkään ja nyt 'Se Päivä' on jo aika kaukana. Eikä mulla ole niitä hopeisia biksujakaan...

Mutta niin se aika menee, kuin siivillä. Koh Samui on tullut myös harjoiteltua tässä sivussa jo oikeastaan 1,5 vuotta ja sekaan on tietenkin mahtunut sekä ylä-, että alamäkiä, mikä lienee kuuluvan asiaan. Täällä kaikki on kuitenkin aikamoista säätämistä ja 'hallittu kaaos' kuvaa ehkäpä parhaiten tätä meininkiä. Mutta kaikkeen tottuu. Eikä siitä oikein enää hermostukaan, vaikkei asiat menekään totutusti, sillä ne kuitenkin järjestyvät aina. Tavalla tai toisella. Melko usein sillä toisella tavalla, mutta oppia ikä kaikki! Sitähän me ollaan tänne tultu tekemäänkin, oppimaan jotakin. Elämästä edes.

Uusin kaveri, Mr. Lisko. Tän kanssa aamuisin juodaan kahvit. Olisiko nimiehdotuksia?

Tämä on kyllä söpö ja aika kesykin.
Blogitaival on ollut aikamoista oppimista sekin, kun en lähtökohtaisesti tiennyt mistään mitään. Monia opetusvinkkejä on tullut kahlatuksi sieltä sun täältä ja suurimman osan niistä olen löytänyt nimenomaan muista blogeista. Kiitos kaikille bloggaajille, joiden teksteistä tämäkin tarina on kehittynyt alkua pidemmälle! Ennen omaa blogiani en ollut koskaan edes seurannut mitään blogeja, ainoastaan joitain yksittäisiä postauksia on tullut luettua, kun ne jossain some-maailmassa on tupsahtaneet eteen. Nythän mä luen jo melko sujuvastikin monia loistavia blogeja ja mitä enemmän luen, sitä enemmän löydän. Vuorokaudessa voisi ihan hyvin olla muutamia tunteja lisää, jotta ehtisi enemmänkin.

Kuten blogia seuranneet ovat taatusti huomanneet, niin ulkoasukin on muuttunut useaan otteeseen. Paikoitellen se on ollut jopa niin sekaisin muokkausten keskellä, että on pitänyt facebookissa pyydellä anteeksi sekamelskaa. Koodaus ei ole mun juttu ja koska mä yritän vaivata mun miestä näissä asioissa mahdollisimman vähän, niin minkäs teet. Onneksi mä olen siitäkin maailmasta jo jotain oppinut. Tämä uusin blogiasu on peräisin Etsystä ja vaikka moni sen varmasti tietääkin, niin minä en tiennyt, että näitä voi ihan ostaakin. Ja voi hyvää päivää, että mä olen kiitollinen Ajatuksia Saksasta-blogin Oilille vinkistä. Nyt pitää vaan pitää näppinsä erossa, ettei vaihtele ulkoasuja niin kuin kalsareita, sillä tämähän on ihan kiva. Vai mitä?

Koirien juhlaa läheisellä biitsillä
Koh Samui, Thailand
kyllä niitten kelpaa...

ja sitten ihan rautakauppa-asiointia, joka on kuulkaa välillä vähän extremeä, kun on toi kielimuuri
Sisällöllisesti en tiedä onko blogi kehittynyt, mutta toivottavasti on? Omia juttujaan kun on vähän vaikea lähteä arvostelemaan ja ehkä sitä itse on kuitenkin oman itsensä pahin kriitikko. Päiväkirjamaista kaiken ihmettelyä tästä oli alunperin tarkoitus tullakin, se paikka mihin kerätään
uusi elämä. Paikka missä ainakin sukulaiset ja ystävät voivat sitten käydä ihmettelemässä maalareitten kommelluksia Thaimaassa, höystettynä tietenkin noilla reissuilla, joita kukin täällä asuva joutuu, tai positiivisesti ajatellen saa tehdä muihin valtioihin viisumireissujen muodossa. Hauskaa niilläkin on ollut näin jälkeenpäin ajateltuna, vaikka osa onkin mennyt vähän läskiksi. Lisää näitäkin reissuja on luvassa, seuraava jo heti toukokuun alussa. Onneksi tällä kertaa ei sentään tarvitse lähteä Penangille.

Silti näin vuoden jälkeen, on edelleen vähän epäselvää mitä 'te muut' haluaisitte lukea? Mummot ja anopit, siskot ja serkut, sekä ystävät ja naapurit Suomessa varmaan lukee mielellään ihan näitä perusjuttuja ja arkipäivien kommelluksia, mutta entäs sinä? Nähtävyyksistä tai tekemisistä täällä? Arkea vai juhlaa? Kommelluksia, onnistumisia, bisnestä, suomalaisista täällä, vähän pöljistä kiinalaisista, rahan menosta, positiivista vai myös negatiivista, mitä?

Kerro mulle, sillä hittolainen, välillä sitä kaipaa ihan vinkkejäkin!

Ja olisi muuten kiva, jos kävisit tykkäämästä meistä myös facebookissa. Kiitti!

Ps. Ihan randomina valitsin tähän postaukseen kuvia meidän arjesta, joka näyttää kyllä omissakin silmissä paikoitellen juhlalta.

Koh Samui, Thailand
Onhan tämä, aikamoista juhlaa...
Koh Sami, Thailand
Aamukahvit täällä?

8
Back to Top