IG Travel Thursday ja vuoden 2015 tykätyimmät Instagramkuvat

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, näin se monesti varmaan onkin. Ainakin minun on erittäin helppo hypätä matkakuvien fiilikseen mukaan silloin, kun kuvassa välkkyy turkoosi meri, kirkkaansininen taivas ja se tuulessa huojuva palmu. Näitä kuvia on mahtunut omaan maailmalla vietettyyn vuoteeni 2015 paljon ja näin alkuvuonna 2016 ei voi kuin huokaista syvään kiitollisena siitä, minkä matkan elämä eteemme heitti. Toivottavasti se jatkuu vielä pitkään ja siitäkin pidemmälle.

Tässä Instagram-tilini thaimaanrannan_maalarit vuoden 2015 kymmenen tykätyintä reissukuvaa niin, että numero ykkönen (se kaikkein suosituin) on listalla alimmaisena. Ai niin, se vielä pitää sanoa, että aloitin oman ig-tilini samaan syssyyn blogini kanssa viime vuonna alkuvuodesta, joten moni alkuaikojen kuvista sai yksinkertaisesti säälittävän vähän tykkäyksiä, kun ei ollut mitään käsitystä hashtageista sun muista, mutta onneksi on tätä nuorisoa opettamassa näitä hommia.

Ja tässä kuvat:

10. Joulufiiliksiä Chaweng beachillä9. "Onnellisuuden tien" huikeita maisemia8. Ne rannalla huojuvat palmut...7. Auringonlaskua meidän makuuhuoneen ikkunasta6. Näissä maisemissa mieli lepää (Koh Phangan)5. Hurmaava sydäntenmurskaaja Koh Phangan4. Sininen hetki ennen auringonlaskua.3. Ja tässä näitä meidän "piilopaikkoja", Thongson bay. Mutta ei kerrota kenellekään...2. Choengmon beach, naapurin herkullisia rantoja. Tässä tosin se hiljaisempi mutka, mihin usein ei turistit vaivaudu.1. Aina yhtä ihastuttava ja kuvauksellinen Fisherman´s village ja ihan tossa meidän naapurissa.
Vähän tuppaa olemaan rantapainoitteisia nämä instagram-kuvani, vaikkein ihan rantablogia meinannutkaan pitää. Mutta minkäs teet, kun ei näitä rantoja täällä karkuunkaan pääse. Onneksi!

Tämä blogikirjoitukseni on osa kuukausittaista Instagram Travel Thursday –tempausta, jonka järjestäjinä toimivat RIMMA+ LAURA - matkablogi, Travellover ja Muru Mou- matkablogi.

Minutkin löytää myös instagrammista nimellä Thaimaanrannan_maalarit, joten tervetuloa seuraamaan myös sinne :)

14 kommenttia

 1. Oi mikä auringonlasku makkarin ikkunasta, ei huono - ei ollenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MatkaMartta, se on kyllä ihan huikea livenä :)

   Poista
 2. Hienoja fotoja. Olen sitä instagramia ajatellut kans...että jos sinne, mutta kun jo wechattiä, facebookkia, blogia, whatsuppia...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kannattaisi Sari ehdottomasti tehdä se, sulla on niin upeita kuvia jo pelkästään blogissa! Mä olen itsekin älyttömän huono tässä somemaailmassa, en ole nimittäin mistään wechatista kuullutkaan ;)

   Poista
 3. Mä oon myös sitä instagrammia miettinyt, miten arvoisat thaimaanrannan maalarit sitä nyt suosittelisitte? Miksi? Mitä hyötyä/iloa?

  VastaaPoista
 4. MatkaMartta, mäkin olen aika noviisi tässä somemaailmassa, mutta blogia varten tulee joka tapauksessa otettua paljon "ylimääräisiäkin" kuvia, ja esimerkiksi niitä voi näppärästi laittaa sitten instagramiin. Ja kun sen instagram-tilin linkittää blogin sivuille, niin ei ainakaan tarvitsi lisäillä blogiin mitään kuvaosiota erikseen. Ja tietenkin lukijoitten lisäämisen kannalta siitä saattaa olla apua. En mä oikeasti tiedä onko siitä ollut mulle sen kummempaa hyötyä tai iloa, perustin ig-tilin taannoin, kun luin jostain, että siitä olisi bloggaajalle hyötyä.
  Tämä ei kyllä ollut mikään järkevä vastaus, mutta en mä vielä parempaan pysty ;)

  VastaaPoista
 5. Aika hyvä matkailumainos Thaimaalle tämä postaus! Kyllä niin houkuttelisivat nuo rannat, vaikka omasta palusta Aasiasta ei ole vielä lähellekään edes viikkoa. Instagramissa tykkäyksiä tosiaan alkaa kertyä vasta, kun on saanut seuraajia. Se vie aikansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika :). Joo mä yritän olla kärsivällinen instagramin kanssa, eiköhän se siitä johonkin suuntaan...

   Poista
 6. Miten mukavia rantafiiliksiä! Itsekin olen tällä hetkellä Thaimaassa, mutta pohjoisen Chiang Maissa. Näiden kuvien inspiroimana taidanpa suunnitella saarille siirtymistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirje, täällä tosiaan on mukavia rantoja ja monia sellaisiakin, missä ei juuri kukaan käy. Itse en ole vieläkään päässyt käymään Chiang Maissa, mutta olen kuullut siitä vain pelkkää hyvää. Joten sinne jonain päivänä ehdottomasti itsekin tulen käymään . Mutta tervetuloa rannoille!

   Poista
 7. Ihania rantakuvia! Ja onpas hienot auringonlaskunäkymät teidän ikkunasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi! Tosiaan toi makuuhuoneen ikkunasta avautuva iltaväritys on paikoitellen ihan huikea :)

   Poista
 8. Ai vitsit mikä ikkunanäkymä!!! <3
  Ja muutenkin aivan ihania kuvia... :)

  VastaaPoista

Back to Top