Rescuekoira Bumba

Bumba

Bumba, Humbanbumba, pikkutyttö.

Bumba on salamannopea. Bumballe häviää kaikki sirkoista käärmeisiin ja liskoihin. Vielä Bumba ei ole voittanut lepakkoa, mutta treeni on kova. Talon alla asustelleet lepakot joutuivat jo evakuoitumaan kauempana sijaitsevaan pikkutaloon, joka toimii katoksena aikaa sitten hajonneelle generaattorille. Siellä Bumba viettää päiviänsä, treenaten lepakon metsästystä.

Bumba

Boo ja Bumba

Bumba on löytänyt tiensä joka ikiseen sydämeen. Jopa Boon, joka ensimmäiset viikot käski Bumban painua hemmettiin. Ihmekö tuo, sillä Bumba pesee Boon hampaat joka päivä. Useastikin.

Bumba ja Salsa ovat parhaita kavereita, Boon rooli on pitää kuria yllä. Kuria ja järjestystä viidakkotalossa tarvitaankin, muuten Bumba tekisi mitä tahtoo. Bumba on nöyrä, mutta tahaton pölvästi. Siksi se ottaa monesti myös kuonoonsa.

Bumba rakastaa uimista, jopa enemmän kuin Boo ja Salsa yhteensä. Bumban suurta hupia on metsästää vesikirppuja putouksesta, ja siinä se onkin taitava. Bumba on opettanut myös uuden ystävänsä, naapurin pentukoiran uimaan, ja yhdessä telmiessään kaverukset ovat hellyttävä näky.

Bumba on hiffannut myös uima-altaan, ja siellä se viihtyy useastikin päivän mittaan. Ei niinkään uiden, vaan vedessä chillaillen. Kun silmä välttää, on Bumba pinkaissut kuivattelemaan terassin sohvalle. Ja saa taas huutia.

Bumba ja Salsa rannalla

Salsa ja Bumba vesiputouksella.

Ennen Salsa söi kaiken, nyt Bumba jatkaa manttelinperijänä. Nahastaan luopuneen käärmeen nahka katoaa kitusiin siinä missä mädäntyneen liskon raatokin. Kaikki estoyritykset kaatuvat Bumban salamannopeuteen, ja itse voi sitten pidätellä oksennustaan vieressä. Bumba tietää myös miltä maistuu ja tuntuu pullollinen desinfiointiainetta. Onneksi se oli sentään orgaanista.

Bumba on toisenlainen. Kun Bumba nukkuu, se nukkuu melkein kyljellään. Vatsa seinää vasten, mutta jalat kippurassa ylöspäin. Välillä Bumba nukkuu sohvalla, mutta silloinkin selkänojan on lämmitettävä vatsaa. Ehkä niin tuntuu turvallisemmalta.

Bumba tuo paljon iloa ja naurua päivään. Bumba on täydellisen kaunis pikkutyttö. Supermodel, kuten klinikan rouva Bumbaa kutsuu.

Ihana Bumba.

Näin Bumba nukkuu

Bumba ja ravunkaiveluhommat

Supermodel

10 kommenttia

 1. Oi mitä onnellista koiranelämää ja oikea käärmeen taltuttajakin, wow Bumba. <3 Meilläkin oli lapsuudessa Suomenpystykoira, joka taltutti kyykäärmeet, mutta meidän kultsu Samu saisi kyllä heti nokkaansa. :)

  Ihanaa viikonloppua sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen kanssa, että Bumba elää nyt onnellista elämää. Ihana Bumba. Mutta kyllä tämäkin reppana vielä nokkaansa saa lähes päivittäin. Suomenpystykorva on muistaakseni aika kova luu, en ihmettele yhtään että käärmeet sai kyytiä :)

   Ihanaa viikkoa sulle Tiia <3

   Poista
 2. En halua olla ilon pilaaja, mutta toivottavasti Bumballa on raivotautirokotus tai tuosta lepakkojen jahtaamisesta voi olla kohtalokkaat seuraukset koko porukalle. Ei mitenkään suositeltavaa touhua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on koirilla luonnollisesti kaikki rokotukset kunnossa, myöskin rabies, luonnollisesti.

   Mutta varmastikaan ei ole lepakonmetsästys turvallisimmista leikeistä, vaikka ei niin pelottava kuitenkaan kuin kobran metsästys. Kyllä tässä sydän syrjällään saa melkein päivittäin olla sen suhteen, että mitähän se Bumba seuraavaksi keksii.

   Toivottavasti viisastuu tässä matkan varrella. Noita vaaroja kun viidakossa ei hirveästi pysty välttämään.

   Poista
 3. Ihana Bumba!ıhana kun koirat saa temmeltää, täällä kaupungissa on aika haastavaa löytää joskus aikaa ja paikkoja missä juosta ja riehua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bumba on kyllä niin ihana! Ja ihan totta Petra, ainoa syy miksi me asutaan täällä viidakossa on juurikin noi koirat. Että voisivat viettää ihanaa elämää. Edellisissä asunnoissa oltiin kylämäisissä yhteisöissä, ja koirien kanssa liikkuminen oli todella haastavaa.

   Toivottavasti teillekin löytyy joku kiva paikka lähistöltä <3

   Poista
 4. Ihana Bumba ja ihana Bumban perhe. Uskon, että teillä on mukavaa yhdessä. Ihan parasta kun koirat saavat elää vapaasti! Varmasti teillä riittää seurattavaa ja ihmeteltävää Bumban edesottamuksista :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! On toi Bumba vaan niin valloittava tyyppi, samoin kuin nuo pari muutakin ihanaa karvaturria. Ei tässä aika pitkäksi pääse tulemaan :D

   Poista
 5. Voi miten ihana Bumba! Kyllä ne Samuin ja Koh Phanganin koirat meinasi viedä sydämen. Jos astmani ei olisi niin paha, olisin varmaan muutamankin hurmurin raahannut kotiin. Toivottavasti paikalliset pitäisivät koirista huolta ja huolehtisivat etteivät koirat pääse liikaa lisääntymään.

  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari :)

   Täällä Samuilla on tosiaan hirveästi koiria, ja lisää tuntuu syntyvän koko ajan. Täällä on kuitenkin monia eri yhteisöjä, jotka koittavat huolehtia katukoirista, ja pelastaa talteen huonokuntoisimmat. Samoin täällä myös pyritään steriloimaan mahdollisimman paljon noita kulkukoiria, mutta aina niitä pentuja vaan ilmaantuu. Me ollaan pelastettu nyt kolme, ja yritän todellakin pitää tämän luvun kasassa. Sillä onhan tämä koirien pelastaminen ihan loputon suo. Aina löytyisi uusia pelastettavia.

   Poista

Back to Top