Moni kakku päältä kaunis

Jumantsukka, pari viikkoa meni taas niin että humpsahti! I'm sorry, yritän olla ottamatta tavaksi.

Mutta kuten viimeksi mainitsin, niin ystäväni on ollut Samuin visiitillä pari viikkoa ja onhan siihen paljon mahtunut säpinää. Eikä kaikki säpinä ole niin mukavaakaan ollut. Pidän tämänkertaisen kirjoituksen lyhyenäkin sen takia, että olen itse vielä hieman pöllähtäneenä asian saamista käänteistä.

Ystävät ovat mukavia, kun ne ovat mukavia. Sitähän tavataan sanoa, että parhaiten tutustut ihmiseen, kun lähdet hänen kanssaan reissun päälle. Ja näinhän tässäkin tapauksessa sitten kävi. Toisten kanssa on helpompaa ja jutut käyvät yksiin, toisten kanssa voi sitten varautua ihan vaikka painajaiseen. Mun pari viimeistä viikkoa on ollut enemmän tätä jälkimmäistä. Olen pahoillani omasta puolestani, mutta en kyllä aivan arvannut päätyväni autonkuljettajaksi ja joka paikan roskikseksi. Eikä mulla olisi ollut siihen aikaakaan.

Mutta näillä mennään. Olihan meillä mukaviakin hetkiä, varsinkin Kurren järjestämän "tyttöjen illan" - merkeissä. Oli illallista, cabareeta ja poikabaareja ja hupaisaa keskustelua iloisissa merkeissä. Kiitos Kurre!

Tänään vapaudun velvoitteista, yritän meditoida itseni jälleen henkisesti vakaaksi ja pyrin palaamaan siihen onnellisuuden fiilikseen, mitä ihmettelin kovasti omituisena uutena tunteena vielä pari viikkoa sitten.

Ja huomenna meidän Samuin suomalainen porukka viettää yhdistettyä Tompan nelikymppisjuhlia, sekä trivial pursuit-iltaa viinistä, juustoista ja täytekakusta nauttien. Cin Cin!


Pelkkää rantaa, henki salpautuu

Ei kommentteja

Back to Top