Kesähuone & huussi - vihdoinkin

Se on sitten jussit vietetty, huh huh.

Kun kömpii nukkumaan vasta hyvänmatkaa kukonlaulun jälkeen, tuntee luissa ja ytimissä juhlineensa. Vielä pari päivää jussin jälkeen on joutunut kokoamaan itseänsä ja puhaltelemaan astetta raskaammin.

Mutta hetkeäkään en vaihtaisi. Muutaman kuukauden säädön jälkeen sekä Samuilla että Suomessa, me niin tarvittiin totaalinen nollaus.

Nyt on sitten nollattu.

Pakko muuten tunnustaa, että muutama uusi ajatus on juolahtanut päähän tässä parin päivän aikana. Pari sellaista että ihan vähän jopa hävettää.

Mutta toisaalta, turhaan tässä kovin yllättynyttä kannattaa näytellä. Me ollaan mitä me ollaan - rauhattomia tuuliviirejä.

Cooleimmat juhannuspelit

Tulihan edes jostain valmista

Iisakin kirkot nro 1 ja 2 on saatu about päätökseen. Nyt oli viimein pakko, kun juhannusvierailta oli odotettavissa yökyläilyä.

Tässä tarvitaan näköjään tiukkoja deadlineja, jotta saadaan valmista aikaiseksi. Enää ei puutu kuin ne verhojouset, jotka posti on näillä näkymin kadottanut jonnekin.

Mutta hyvin tuo näytti vierailla juhannusyönä silmä lurpsahtavan ihan ilman verhojakin.

Kesähuone rakennettiin siis piharakennuksessa olevaan autotalliin, ja huussi taas kasattiin muumitalosta ja romahtaneesta vanhasta saunasta puretusta puutavarasta.

Mun mielestä molemmat on aika jees, vaikka itse sanonkin.

Mitäs olette mieltä?

Ja arvatkaas mistä se vaaleanpunainen kolmen euron hylly sitten viimein löytyi - no sieltä Taalintehtaan ekocenteristä tietenkin.

Ehkä me tarvitaan huoltaja, huoh...

Huussin verhot puuttuu

Kesähuoneeseen voisin muuttaa itsekin

kesähuoneen kivat maisemat

ja musavehkeet tietty

Meidän onnen elefantti<3

8 kommenttia

 1. Ihanan näköistä! Meilläkin olisi edessä vierashuoneen/työhuoneen remontti. Nyt se on vielä tavaraa täynnä oleva varmasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3

   Tavaraa täynnä tämäkin oli ja likainen kuin mikä. Mutta kannatti ehdottomasti tehdä, vaikka alkuun näyttikin toivottomalta :)

   Poista
 2. Aivan ihana tuo kesähuone, huussista puhumattakaan!

  VastaaPoista
 3. Siis todella upeaa jälkeä olette saaneet aikaiseksi. Ihanalta näyttää tuo kesähuone, siellähän voi nukkua öitäkin <3
  Kohti seuraavaa Iisakin kirkkoa sitten :D

  VastaaPoista
 4. Oi, miten hienoo jälkeä ootte tehneet!
  Kesähuone musavehkeillä, voiko parempaa ollakaan. Terkut vaan täältä mökiltä, jossa on keskitytty ulkohommiin. Joku hyttyssuvantovaihe menossa, kun ei enää ole pilvittäin. Mutta ihania kesäkelejä sinnekin! Hienoo duunii teette!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellinen miesluola :D

   Ai teillä on hyttysiä, meillä ei ole ollut vielä ollenkaan.

   Kesäkelejä sinne teillekin!

   Poista

Back to Top