Pitäisikö sittenkään?

Tein sitten tänään viimein FB-sivut blogille ja nyt tietenkin hirvittää. Eikä se sivujen tekeminenkään, mutta siinä vaiheessa kun piti vielä kutsua tuttuja tykkäämään sivuista, niin tuli vähän fiilis, että onko ihan pakko? Blogihan on huono, enkä mä osaa ollenkaan kirjoittaa ja... kyllä te tiedätte. Antakaa anteeksi ystävät ja tuttavat, tarkoitus ei kuitenkaan koskaan ole loukata ketään.

Mutta siellä ne sivut nyt ovat ja koko tämä muutaman kuukauden salassa bloggailu on tullut tiensä päähän. Katsokaas, tätä ennen blogilla oli itseni lisäksi vain yksi lukija ja sekin oli Tomppa.

Mutta siis lyhyesti vielä; En missään nimessä kuvittele tietäväni Thaimaasta, enkä edes Samuista kaikkea, vaan pyrin kertomaan meitä vastaan tulevista asioista juuri sellaisena kuin ne tulevat, fiilikset, onnistumiset ja epäonnistumiset. Joka päivä joku ongelma kävelee vastaan ja niistä opitaan. Itse kukin meistä touhuaa täällä erilaisia asioita ja kun joku meistä oppii, me opimme kaikki.

Tämä on meidän perheen taival "Taikamaassa" ja koska olemme "taivaanrannan maalareita" niin kommelluksia varmasti riittää. Otetaan toi elämä vastaan sellaisena kuin se tulee luottaen siihen, että se kantaa.

Toisinaan kaikki on selvää pässin lihaa, toisinaan punaisesta langasta ei ole tietoakaan.


Facebook

4 kommenttia

 1. Moi -- itse löysin blogisi aivan äskettäin, ja minusta tää on HYVÄ :) Seuraan mielenkiinnolla suomalaisten eloa ulkomailla, ja parhaita on mun mielestä just tällaiset elämänmakuiset blogit ns. tavallisten ihmisten kirjoittamina. Mä sanoisin, että jatka samaan malliin ja hyvä että laitoit FB-sivutkin :)
  Terkut Helsingistä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau Zella, ihka ensimmäinen kommentoijani! Kiitos rohkaisevasta kommentistasi ja terkkuja myös Helsinkiin täältä saarelta!

   Poista
 2. Hei!Ihana blogi! Juuri aloin lukemaan alusta saakka! Jatka samaan malliin!
  Terveiset pakkasesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anonyymi, tosi mukavaa jos pidät ja vielä mukavampaa, jos alat seuraamaan :)

   Terkkuja täältä lämpimän auringon alta!

   Poista

Back to Top