House for rent

Mä laitan tänään mun blogiin ensimmäisen mainoksen, mutta se on ihan oma. Moni tietääkin jo, että myös meidän family suuntaa kesäksi Suomeen. Aika hyvin näyttää Samui tyhjenevän muutenkin täällä asuvista eurooppalaisista ja vastaavasti lomalaiset saapuvat saarelle. Onhan täällä ollut kuin huopatossutehtaalla huhtikuun jälkeen, kun moni Samuille "talvehtimaan" tullut on ottanut suunnan pohjoiseen.

Näin siis mekin, sillä ikävä on kova. Onneksi pian pääsee näkemään Jessen ja Lotan, isän vaimoineen, naapurit Suomessa ja ystävät läheltä ja kaukaa. Toivottavasti myös systeri perheineen tekee Hong Kongista edes lyhyen pyrähdyksen järvimaisemaisemaan. Ja eiköhän me päästä myös Samuin Suomalaisten kanssa mölkkyilemään, ei ehkä rannalle mutta puistokin kelpaa.

Tässä siis teille, jotka suuntaatte kesälomanviettoon Thaimaahan; meidän koti Samuilla, ihana energinen paikka pienessä kylässä. Kivenheiton päässä kaikesta hulinasta, mutta silti aivan oma uniikki maailmansa. Villa Zappy vuokralle kesän ajaksi olkaa hyvä...

Villa Zappy

Ei kommentteja

Back to Top