Onnellisuuden tietä keltaiselle biitsille

Avauduin tuossa vähän aiemmin meihin iskeneestä kummallisesta "plääh fiiliksestä", mutta nyt voin onnekseni ilmoittaa sen menneen ohi. Kaikki on kuitenkin ihan hyvin ja kyllä se on niin, että onni koostuu kuitenkin pienistä asioista ja niistä oikeista ihmisistä.

Mainitsin jossain aiemmassa postauksessani siitä, että meillä on tämän "suomiporukan" kanssa viikoittainen rantamölkkyturnaus vaihtelevilla kokoonpanoilla-, ja rannoilla. Yleensä ohjelmaan kuuluu kaksi peliä, joista ensimmäinen on "se peli", jonka voittaja saa valita seuraavan viikon rannan ja ajankohdan sekä kantaa ylpeänä voittajankruunua koko viikon. Kakkospeli pelataankin vaan siitä syystä, että meillä on vaan liian hauskaa puhaltaaksemme peli poikki. Riippuen osallistujista ja kunkin vireystilasta, juttujen taso on välillä jopa niin tärähtänyttä, että joutuu miettimään olisiko silloin tällöin tarvetta vaikka Ice Bar-hoitoon. Täällä nimittäin on sellainenkin.

Mölkkytraditio aloitettiin porukalla jo viime syksynä, kun Ilarilla ja Sinikalla nyt sattui olemaan palikat mukana. Nykyään kun meillä on facebookissa Samuin Suomalaiset- ryhmäkin, niin on sopivan helppoa tiedottaa porukalle missä ja milloin on seuraava yhteenotto. Vakavamielinen sellainen tietenkin.

Onhan se mölkky hauska peli ja todistettavasti sillä saa aina kavereita. Tai ehkä me vaan näytetään niin mielipuolisilta, kun viskotaan kukin tyylillämme vaaleanpunaisia numeroituja puupalikoita, että niin paikalliset kuin muukalaisetkin pysähtyvät seuraamaan touhua. Osa haluaa ottaa osaa ja joku taas toimia tuomarina.

Edellinen mölkky pelattiin aika tarkalleen saaren toisella puolella lähes autiolla Lipa Noin keltaisella biitsillä. Kyllä, ihmettelin ainakin itse, kuinka ihmeessä rannan hiekka olikin niin keltaista? Tässäkään päivässä tärkeintä ei ollut päämäärä, vaan itse matka, joka hurauteltiin "Onnellisuuden tietä" pitkin Maenamista Lamaille. Itse ajoin tätä tietä nyt ensimmäistä kertaa ja kuten ystävät pohjustivatkin, niin siinä tiessä on jotain kummallista taikaa. En tiedä onko tiellä jotain virallista nimeä, mutta Onnellisuuden tie on mielestäni erittäin iskevä. Eli jos harmittaa tai on muuten vaan tylsää, kannattaa käydä ajelemassa.

Kyllä me muuten asutaan lumoavan kauniilla saarella!


Onnellisuuden tie


Auringonlaskua Lipa Noilla


Vielä löytyy tyhjiä rantoja


Pojat on poikia

Ei kommentteja

Back to Top