Mangomorning

Aamut on niin parhaita täällä. Ei vielä tukalan kuumaa, hyvä kahvi terassilla (täältä saa sellaistakin) ja nämä tuoreet hedelmät. I ❤️ Samui!


tuoretta mangoa

5 kommenttia

 1. Ihana lukea Thaimaan elämästä ja teidän elämän valinnasta. Olen ollut valitettavasti itse vain kerran Thaimaassa, mutta vielä joskus.
  Seuraan mielenkiinnolla, mitä sillä tapahtuu jatkossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena kommentistasi ja tervetuloa Thaimaahan! Täällä on hyvä olla, vaikkei kaikki aina ongelmitta sujukaan. Pidän sinut ajan tasalla tapahtumista ja mukavaa kesää!

   Poista
 2. Juuri tänä aamuna, juuri äsken, aamiaista syödessäni ajattelin Thaimaan auringon alla syötyjä aamiaisia. Ja ikävä tuli Thaimaahan-jälleen kerran. Olemme olleet Thaimaassa kahdesti ja kolmas kerta tulossa. Silloin olemme kyllä kolme viikkoa ! Kaksi viikkoa ei riitä mihinkään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Aromia Elämään ja tervetuloa Thaimaahan. Jos ette ole vielä Samuilla käyneet, niin kannattaa vaikka tulla pyörähtämään. Ja jos vinkkejä tai jotain tarkempaa tietoa tältä saarelta kaipaat, niin laita vaan kysymyksiä. Yritän auttaa ja selvittää täältä käsin. Ja oikeassa olet, jos vaan mahdollista, niin kannattaa varata reissuun vähintään se kolme viikkoa, enemmänkin jos mahdollista.
   Ja totta, kyllä nämä mangot, papaijat ja muut täällä suoraan puista maistuvat aivan erilaisilta kuin tuontitavara Suomessa.
   Toivottavasti kesä kunnolla alkaa suomessakin!

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Back to Top