Hemmottelun hetkiä ja kiireistä tohinaa

Miksi musta tuntuu, että on koko ajan kiire? Se tuskin on todellista, ennemminkin voisi kuvitella, että elämäntaidoissa olisi hieman kohennettavaa. Kaikilla meillä on kuitenkin sama määrä tunteja vuorokaudessa, jopa Obamalla, joten kyllä tämän perheen aikuisilla olisi ryhtiliikkeen paikka. Me KYLLÄ jätetään kaikki aina viime tippaan ja silloinhan se kiire muuttuu jo todelliseksikin, mutta mihin koira karvoistaan pääsisi?

Saatiin me sentään lentoliput ostetuksi, joten täältä tullaan Suomi jo ensi viikolla! Jos olisi ollut edes kerran ajoissa lippujen suhteen liikenteessä, niin olisi säästänyt satasia, vaan kun me tykätään säätää. Kauheata jos tietäisi liian pitkän aikaa etukäteen mitä tulee tekemään tai milloin. Ehkä me ollaan niin kuin Kurre, vähän mustalaissieluisia kulkureita ja omien kivien kääntäjiä? Aina viime tipassa liikkeellä. Tai ei kai Kurre ole, me ollaan.

Onneksi on lyhyt lauttamatka naapurisaarelle
Koh Samui, Thailand
Kaikesta suttuisuudestaan huolimatta pidän meidän pienestä kotisatamasta
Koh Samui, Thaimaa
vaikka en kyllä päästäisi Miskaa tohon uimaan
Kun omien pyöreitten vietto meni Myanmarin reissulla kaksi vuotta vanhoja tikkareita auton takapenkillä syöden, niin onneksi naapurisaaren Pauliina ehti vielä 'Proseccoviikonlopun' viettoon meidän kartanolle. Ehkei alunperin ollut tarkoitus viettää ihan näin chilliä viikonloppua, vaan vietettiinpä kuitenkin, sillä sairastelu on vaatinut veronsa. Mutta ihana viikonloppu siitä tuli, vaikkei siellä täällä riekuttukaan. Perjantai-iltana käytiin vain illallisella ja loppu vietettiin altaalla Proseccoa nauttien. Vähän myöhäiseksihän se maailman paremmaksi puhuminen venyi, mutta kun täällä ei ole liikaa varsinkaan suomalaisia ystäviä, niin jokaisesta hetkestä ottaa mielellään kaiken irti.

Lauantaille oltiin jo ennakkoon sovittu käynti kasvohoidoissa, sillä iho on kyllä kohtalaisen kovilla kuuman auringon alla. Chawengilla on tietenkin lukuisia kasvohoitoloita, mutta pari vuotta sitten avattu Central Festival-ostoskeskus vie omalla kohdalla yleensä voiton huikean halpojen hintojensa vuoksi. Ostoskeskuksessa on nimittäin kaksi kilpailevaa hoitolaa vierekkäin ja molempien edessä on sisäänheittäjät kalastamassa asiakkaita edullisuudellaan. Edellisellä kerralla otettiin Pauliinan kanssa halvimmat peruskasvohoidot jalkahieronnalla, tällä kertaa satsattiin vähän parempaan, johon siihenkin sisältyi kokovartalon rentoutushieronta. Kun edellinen tunnin perushoito maksoi vähän yli 10 euroa, niin satsauksesta tähän hieman arvokkaampaan joutui pulittamaan 24 euroa. Ei siis ole mitään syytä olla makaamatta hoidoissa vaikka pari kertaa kuussa, ei edes ajanpuute. Joku kaunis päivä käyn vielä kysymässä läheiseltä kirurgisia toimenpiteitä tarjoavalta klinikalta, mitä heillä olisi tarjolla ja mihin hintaan. Vähintään muutama luomi kasvojen alueella joutaisi jo historiaan.

Miska saa aina seuraa lapsirakkaista paikallisista ja kyllähän näitä hymyileviä ihmisiä ehtii kesän aikana tulemaan ikävä.
Moni miettii varmasti mielessään, uskaltaako täällä toteuttaa erilaisia operaatioita, kuten kauneusleikkauksia tai vaikka Suomessa kalliita hammasoperaatioita ja itse väitän, että uskaltaa. Vanhimmalle pojalleni, sille meidän perheen kovan onnen soturille, teetätettiin viime tammikuussa kuoret yläetuhampaisiin (2kpl pari sataa euroa), kun oli jalkapallomatsissa erehtynyt halailemaan rautapylvästä. Lopputulos oli erittäin hyvä, vaikka tyyppi onnistuikin viime viikolla katkaisemaan molemmat etuhampaansa uudelleen. Kun hampaita sitten Dextrassa tällä viikolla korjattiin ja pinnoitettiin uudelleen, niin olivat kovasti kehuneet thaimaalaisten ammattitaitoa. Sen mä vaan sanon, että onneksi päivitin kaikki perheen tapaturma-, ja muut vakuutukset viime vuonna ihan viimeisen päälle, muutoinhan tässä tulisi hulluksi.

Koh Samui
Central Festivalilla on kokonainen siipi, jossa voi valita lukuisista kampaamoista, hoitoloista ja klinikoista mieluisimman
Paljon olisi puuhaa vielä ennen Suomeen lähtöä, varsinkin jos päädymme viettämään pari yötä Bangkokissa sitä ennen. Mutta eihän sitäkään voi vielä tietää, onhan tässä viikko aikaa. Koirat kuitenkin siirtyivät jo eilen kesälomanviettoon Phanganille vesipuhveleita jahtaamaan (kiitos Moikku), ja ikävähän se iski jo. Josko nyt löytyisi aikaa ja ehtisi paikkaamaan koirien kaivamat tunnelit puutarhassa, korjaamaan yhden katon, hankkimaan tuliaiset ja ehkäpä ottamaan pariksi tunniksi vaikka aurinkoakin. Vielä kun selviäisi jääkiekon MM-kisoista ilman koomaa, kun täällä kello on iltamatsin päättyessä aina se kolme yöllä. Onneksi ne on vain kerran vuodessa!

Ai niin, kun lauantaina palattiin kasvohoidoista, hikiseltä shoppailureissulta ja lounaalta Chawengilta, niin posti oli tuonut ihanan synttäriyllätyksen. Kiitos Hong Kong ja siellä asuva korusuunnittelijasiskoni, mitään ihanampaa en olisi voinut toivoakaan! Käykää ihmeessä tutustumassa siskoni sivuihin Karma Links Jewellery, sieltä löytyy vaikka mitä jumalattoman ihania ja valtavan kauniita koruja. Itselläni onkin hänen suunnittelemia koruja jo aikamoinen määrä kerääntynyt vuosien varrella, sillä ne todella uppoavat omaan hieman hipahtavaan ja värikkääseen tyyliini.

Mitäs tykkäätte synttärilahjakokonaisuudesta?

Ihana setti hopeata ja howliittia. Niin upea sormuskin!

6 kommenttia

 1. Wau mitä hopeaa! Tykkäätte säätää? Luin ensin, että säästää:)))
  Tervetuloa ja ensi viikolle luvattu lämmintä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säästäminen ei taida Sari olla meidän juttu;). Aina niin myöhässä liikkeellä ja sehän maksaa. Toivottavasti on mukavat ilmat vielä kun saavutaan! Ja niin, aivan ihania koruja :)

   Poista
 2. Ihania koruja ja hymyileviä kasvoja. Juu kun muutimme Latviaan niin kyllähän ihmiset niin pelkäsi, että autot pöllitään ja kaikki. Siellä kävimme erinomaississa lääkäreissä ja Riian keskustakin oli rauhallisempi perjantaisin kuin Helsingin yöt. Uskon kyllä siis, että voi sielläkin operaatioihin mennä. :)

  Aurinkoa viikonloppuun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta Tiia, mä en taida itsekään enää uskaltaa Helsingin yöhön ilman turvamiestä.
   Aurinkoista viikonloppua sinnekin! Sitä seuraavan toivottavasti aurinkoisen viikonlopun Suomessa pääsenkin jo itse todistamaan :)

   Poista
 3. Kauniita koruja. Tervetuloa Suomeen. Toivottavasti tuotte kesähelteet tänne tullessanne. :) Mukavaa viikonloppua sinulle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin Tiina! Täältä todellakin riittäisi vähän lämpöä jaettavaksi, yritän imeä vähän mukaani.
   Mukavaa viikonloppua sinullekin :)

   Poista

Back to Top