Huh, se loppui!

Vihdoin ja viimein se loppui, nimittäin tämä toisen talon projekti, joka kesti vähintään puolta ajateltua pidempään. Jos vihdoin loppuisi tämä kahden talon väliä juokseminen milloin tikkaat olkapäällä, milloin jotain muuta. Jos viimein loppuisi myös tämän meidän talon järjetön kaaos, jossa kuitenkin yritetään itse seassa asua ja viettää muka ihan normaalia arkea.


Paljon on yritetty saada valoa aikaiseksi ja ihan kivasti varmaankin onnistuttu


Toivottavasti tekin pidätte :)
Ai niin, tämä lipasto tarttui mukaan silloin eräänä päivänä.


Paljon tunnelmavaloja, ja pieniä yksityiskohtia


Ja ihanasti avaruutta myös ylöspäin.


Löytyy muuten kylppäri merinäköalalla :)

Ja ensimmäisen kerran kahteen kuukauteen näyttäisi ujosti myös siltä, että ohi olisi myös pahin sadekausi. Sääkartalla ei ole aikoihin näkynyt auringon kuvia, edes puolipilvisiä sellaisia, ja nyt niitä näyttäisi olevan useampikin peräjälkeen. Se olisikin aivan älyttömän mukavaa vaihtelua tulvissa ajelemiselle muovikaavut päällä, sisällä istumiselle ja muulle lotinalle.


Ihana aurinkoinen lähiranta!

Tähän viikkoon piristyksen toi myös perinteinen "tyttöjen ilta", minkä takia eiliseksi tarkoitettu blogikirjoitus siirtyi tälle päivälle. Ilta oli pari päivää sitten, mutta koko eilinen meni liian monista hyvältä maistuvista mojitoista johtuen ihan vaan puhalteluun ja hengissä selviämiseen. Ei ollut ihan tarkoitus, mutta "jollain" oli näemmä tarve nollata sitten kunnolla. Mutta kivaa oli ihan todellakin, vaikka ne illan viimeiset biljardit vähän reisille menivätkin.

"Tyttöjen iltaa" vietetään silloin tällöin, eli aina kun matkanjohtajamme Kurre kutsun esittää. Meitä vakituisia suomalaisia osallistuvia tyttöjä täällä on tällä hetkellä kolme, mutta lähes aina on mukana myös jonkun tuttuja lomalaisia, mikä tuokin kaivattua lisäväriä näihin iltoihin. Tällä kertaa mukana oli Petra (joka alkaa jo mukavasti olemaan aika vakituinen Samuilla), sekä kaksi "lomatyttöä", jotka pyörähtävät Samuilla ensimmäistä kertaa.


Kurre ja tytöt

Yleensä ilta aloitetaan illallisella Mr. Crab ravintolassa Chawengin rantakadulta lähtevällä pikku kujalla. Tällä kertaakin näin oli tarkoitus, mutta ilmeisesti joku maassa roikkuva sähköjohto (niitä on täällä kyllä monenmoisia virityksiä) oli vienyt Crabin kujalta ja viereiseltäkin sähköt. Valittiin siis joku toinen illallispaikka lähimaastosta, mutta suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Mr. Crabia maukkaitten ja erittäin edullisten thaikkuruokien takia. Jopa viinikin on halpaa verrattuna moneen muuhun Chawengin ravintolaan.

Illallisen jälkeen yleensä yritetään ehtiä Starz Cabareehen puoli yhdeksän näytökseen (näytöksiä on illan aikana muistaakseni kolme), joka kannattaa kyllä ottaa lomaohjelmistoon vaikka edes kerran, sillä kyllä siellä hyvät naurut saa nauraakseen, kun naisiksi pukeutuneet miesesiintyjät nappaavat yleisöstä jonkun miehen lavalle ja moiskauttavat sen pusun mitään arvaamattoman suulle. Aika usein viime aikoina lavalle on joutunut joku kiinalaisista katsojista, joka johtuu ehkä osittain siitä, että ovat yleensä isommalla porukalla liikkeellä ja heitä kyllä lomaileekin täällä paljon. Illan esitykset eivät kuulemma ole yksi yhteen, joten yhden illan aikana voi jäädä katsomaan vaikka kaikki kolme. Sisäänpääsy on ilmainen, mutta drinkkien hinnat ovatkin sitten tuplat verrattuna muihin lähiravintoloihin, vaikkakin tämä kabaree on kuulemma huomattavasti halvempi kuin se toinen Chawengilla oleva.

Ja sitten, illan viimeiseksi ohjelmanumeroksi jääkin lähialueen baarit. Tällä kertaa ohjelmanumerossa oli pari sateenkaaribaaria ja sitten viimeisenä biljardin peluut Jimi Hendrix-baarissa. Mä olen tätä nykyä niin älyttömän huono baareissa kävijä, saati drinkkien juoja, mutta nyt jotenkin tuntui että oli enemmän kuin paikallaan vähän purkaa jonkinlaista ylikuormitusta.

Onneksi "me tytöt", jotka ei asuta siinä Chawengilla, asutaan niin hyvin tässä vierekkäin, että tultiin turvallisesti kaikki samalla taksilla kotiin. Toivottavasti ei heti ensi viikolla (tai edes tässä kuussa) ole kuitenkaan luvassa seuraavaa tyttöjen iltaa, sillä aikamoista on nykyään näin kokemattomalle tämä "palautuminen".

Ensi viikolla tuleekin sitten muru, se ihana ja niin kipeästi kaivattu esikoinen Suomesta. Taitaa olla muutama rantaviikko edessä, jippii!

Tässä vielä pari kuvaa kämpästä, jonne siis tervetuloa lomailemaan!


Valoa pitäisi riittää


Villa Zappy 2

4 kommenttia

 1. Ai kuinka ihanan näköinen :3 !

  VastaaPoista
 2. Hienot ja upeat värit! Olet krapulasi ansainnut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, mä niin pidän väreistä! Ja vaikka se krapulapäivä ei parasta herkkua ollutkaan, niin se nollaus sitä ennen oli kyllä ihan paikallaan. Mukavaa joulun odotusta sinne Idän Pariisiin (on muuten hyvä blogin nimi) :)

   Poista

Back to Top