Tehovappu

 

 

Keltainen toukokuu, mikset sä jo tuu?

Oon turhaan odottanut tuulta lempeää... 


Uuh, kyllä. Mutta minkäs teet.

 

Järjestyksessään neljäs vappu näissä maisemissa meni täsmälleen yhtä jäätävässä säässä, kuin kolme aikaisempaakin. Tuskin pystyn edes mielikuvittelemaan enää sitä onnellinen päivää, kun saa vihdoin ja viimein heittää toppatakin naftaliiniin. Saatikka luopua niistä ärsyttävistä pitkistä kalsareista, jotka on taas kaivettu yläkerran kylmästä vaatekaapista. Mutta tällaista se kai sitten on. TIF.


Keltainen toukokuu antaa todellakin odottaa itseään.

 

Mulla on vappuaattona myös synttärit (vaikkei joka vuosi enää tarttis edes olla), ja kun ties kuinka monennen kerran täytän taas 29, eipä tuo tunnu juuri miltään. Ei niin minkäänlaisia ikäkriisejä tai muuta vastaavaa (eipä!), vappu nyt vaan on yksi päivä muitten joukossa. Paitsi että vappuaattona(kin) meillä juhlitaan aina, SEKÄ OLLAAN TYÖLEIRILLÄ. Ja koska perinteistä ei millään uskalleta luopua, ei tämäkään vappu ollut poikkeus. Tänä vuonna tosin "Team Portugal" teki pienen poikkeuksen totuttuun, ne kun ei millään malttaneet saapua työleirille. 

 

Ymmärrän yskän, kröhöm😂. Ehkäpä itsekin nauttisin mieluummin Atlantin rannalla.

 

Meidän tonttia lintuperspektiivistä.

Tuolta jostain niitä naapureitakin löytyy.

Pienet Proseccot...

 

Verstaan vuotaneen katon tekohengitystä, isojen mäntyjen kaatosuunnitelmia, skumppaa, grillaamista, saunomista, ilmapalloja, lahjalamppuja ja kukkakimppuja - siitä oli meidän tämän vuoden vappu tehty. Unohtamatta tietenkään vapunpäivän brunssia. Nam. (Onneksi silloin oli edes hetken lämmin).

 

Ja tietenkin siitä parhaimmasta, eli noista kultaakin kalleimmista ystävistä. Kiitos taas Pauliina ja Tomppa💛. Nyt on katto putsattu sammaleista ja saatu lisäaikaa kattoremppaan, roikuttu liftin kyydissä 16 metrin korkeudessa, ja parannettu taas maailmaa niiltä osin, kuin se ikinä Kemiönsaaresta käsin onkaan mahdollista.


Mainio ja tehokas vappu, toivottavasti teilläkin oli.

 

Jäätalvi tunki verstaan kattotiilien alle, joten sammaleet oli poistettava.

Ja siinähän sitä hommaa sitten piisasi. Mutta yllättävän hyvin lähti.

Mainio lopputulos.

Synttäriajelut liftillä. Mä olen toi, jolta näkyy ainoastaan otsatupsu.

Pauliinan synttäripäiväkukat<3

 

4 kommenttia

 1. Onpa tosiaan ollut tehovappu, hyvä, että välissä piditte hauskaakin. Minua ei kyllä tuonne ylös saisi, sen verran on korkeanpaikankammoa.
  Ihanaa äitienpäiväviikonloppua sinulle Heidi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meille naisille jäi lähinnä työnjohtajina oleminen ja ruokahuollosta vastaaminen;) Mulla on myös korkeanpaikankammo, eikä liftin kyydissä keikkuminen ollut yhtään helppoa.

   Keväistä viikkoa Outi<3

   Poista
 2. Tehokas vappu - onneksi sentään juhlaakin välissä! Meillä odottaa Sauvon farmilla kattoremontti - tosin aion ulkoistaa sen isännän ja ammattilaisten käsiin;) Hyvää äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sauvohan on itse asiassa tässä melko lähellä meitäkin ja monesti huristellaan siitä ohi. Meillä muuten oli nuorempana joku perintömökkikin Sauvossa, mutta isäni myi sen pois.
   Meilläkin tehtiin päätaloon kattoremontti reilu vuosi sitten, ja sen teki ammattilaiset (onneksi ei itse tarvinnut), mutta nyt yritetään saada vähän lisäaikaa tuohon piharakennuksen kattoon, oikein hirvittää kaikki hinnat tänä päivänä. Onneksi osaavien ystävien kanssa pystyy tekemään paljon itsekin.

   Aurinkoista viikkoa sinulle Lady of The Mess!

   Poista

Back to Top