1 kyy , 2 uhria

 

 

Tällä hetkellä planeetat on näköjään taas sellaisissa asemissa, että mitä tahansa voi tapahtua. Voisin kertoa vaikka mitä, mutta kerronpa mitä tänään tapahtui.

 

Boolle on pari viikkoa sitten ilmestynyt rintakehään kohtalaisen iso patti, ja luonteelleni tunnusomaisesti kelasin tietenkin päässäni kaikkein pahimmat vaihtoehdot. Eipä auttanut muu, kuin lähteä näytille Kemiönsaaren eläinlääkärille, joka on saanut meiltä kyllä täydet pisteet. Eikä vähiten siksi, että kunnallisena eläinlääkärinä hoito on aina mukavan edullistakin. 


Tänä aamuna kävin Boon kanssa näyttämässä tätä uutta pattia, joka kaikista peloistani huolimatta osoittautui onneksi rasvapatiksi. Huh huh. Sanoin eläinlekurille lähtiessäni, että nyt voi taas nukkua yöt rauhassa.


Vaan vähänpä tiesin tulevasta.

 

Boo

 

Tänään sitten sitten iltapäivällä touhusin puutarhassa Boon ja Salsan puuhatessaan omiaan lähistöllä. Yhtäkkiä havahduin Salsan kiljahdukseen ja ennen kuin ehdin reagoida millään lailla, säntäsi Boo Salsan luokse. Siinä vaiheessa huomasin pienen kyyn koirien edessä ja koska koirat oli vapaina, ei auttanut muu kuin tarttua kättä pidempään. Kyy oli tapettava, mutta onhan noita kobriakin tullut hoideltua päiviltä, kun ei muuta voinut.


Kyy jäi siis lapion alle ja kuvittelinkin tilanteen olevan jo ohi. Ensin kuitenkin putosi Salsa ja siihen perään myös Boo. 1 kyy, 2 koiraa, olisiko se edes mahdollista?


Ja kyllä, soitto eläinlääkäripäivystykseen vahvisti asian. Ensimmäinen koirista todennäköisesti saa näissä tapauksissa tujumman satsin myrkkyä ja perässä purtu koira sitten sen mitä myrkystä jää jäljelle. Salsa sai tässä tapauksessa sen ensimmäisen satsin ja Boo sitten sen mitä vielä oli jäljellä. 


Kaikki ne viidakkotalon kobrat ja pythonit, muutaman kerran silmiin roiskunutta myrkkyä ja eläinlääkärikeikka tietenkin, mutta ei onneksi vakavampaa. Sitten pienen pieni kyy onnistuu puraisemaan kahta koiraa, on se aikamoista. Sehän on vähän niin kuin 1 salama ja kolme rakennusta


Ei voi tuurilla kehua.


Nyt on koirat klinikalla ja me kädet kyynärpäitä myöten ristissä.

 

Salsa

Päivien parhaat aamulenkit

 

8 kommenttia

 1. Toivottavasti koirasi selviävät ja toipuvat hyvin ❤. t. Tupu

  VastaaPoista
 2. Voi hemmetti vieköön, mitä tuuria! Kyythonit on kyllä monesti rauhaisia liikkujia, mutta näköjään sitten koirat saa tuta ihmistenkin puolesta...
  Toivotaan kovasti, että toipuvat nopsaa. 🙏 On ne kyllä kaikkee kokeneet noi karvaturrit. Varsinaisia käärmekoiria...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kyllä ollut tuurit kohdillaan, varsinkin käärmeisiin liittyen. Tai no, koskaan viidakkotalolla ei kobrat kuitenkaan purreet, mitä nyt vähän roiskivat myrkkyä silmiin. Eli tuuria todellakin oli. Saakelin pikkuinen kyykäppyrä, miten se onnistuikin puraisemaan molempia?

   Onneksi nyt kaksi päivää myöhemmin näyttää ihan hyvältä<3

   Poista
 3. Voi apua! Tsemppiä karvakamuille paranemiseen, toivottavasti ovat jo paremmassa kunnossa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin näyttäisi toipuminen edistyvän, kiitos Outi tsempeistä<3

   Poista
 4. Onneksi selvisitte säikähdyksellä. Nup pienet kyyt ovat kaikkein vaarallisimpia, eivät pysty säätelemään myrkyn määrää vaan käyttävät kaiken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin onneksi. Tiedän myös tuon, että pikku kyyt on todella vaarallisia, mutta en koskaan edes mielikuvitellut, että meidän kobrakokemusten jälkeen tollainen pienen pieni käärmeenpoikanen voisi aiheuttaa näin läheltä piti tilanteen. Onneksi oli suojelusenkelit tässäkin matkassa<3

   Poista

Back to Top