Terveiset Mortinmäen mukavasta koirahotellista!

 

 

Hei äippä ja iskä. Tässä pari kuvaa teille ikävään;). Me kirjoitellaan paremmin ens viikolla. Hoitotäti auttaa meitä. Eka viikko takana ja kaikki hyvin. Huoli pois.

 

Boo pohtii, että mitä ihmettä taas...

Salsatäti on taas vähän vihainen, kun mamma on kateissa.

 

Hei äippä ja iskä. Toka viikko takana ja hyvin menee. Salsa siis täällä. Ei toi Boo ehdi muuta kun pussailla hoitotätiä. Ollaan sovittu, kun Boo tykkää lenkkeillä ja mä olla tarhassa, niin pannaan fifty-fifty (englantia), kaks lenkkiä ja kaks tarhaa. Pimeellä täällä ei oo kun yks katulamppu ja se liikkuu... hoitotäti. Ollaan oltu kiltisti :).

 
 

Hei äippä ja iskä. Mukavasti menee edelleen:). Ollaan keksitty Boon kanssa kiva leikki; aina kun hoitotädillä on harja kädessä kun ollaan tarhassa, niin pitää juosta karkuun. Mieluummin eri suuntiin ja jonkun pusikon taa. Sitte juostaan ympyrää. Ei ymmärretä miksei hoitotäti tykkää siitä leikistä... Kaikki siis hyvin. Huoli pois:).

 

T. Salsa💛 ja Boo💜.

 
 

Terkut siis Boon ja Salsan hoitopaikasta Mortinmäen mukavasta koirahotellista. On muuten hemmetin huojentavaa, kun voi täysin rinnoin nauttia lomasta tietäen, että parilla äärimmäisen tärkeällä karvakorvalla on omassa hotellissaan kaikki hyvin.

 

Jos ikinä tarvitset koirille hoitolaa, tämä voisi olla se! 


Ps. Kuvat on ottanut Mortinmäen mukava hoitotäti💕

 

 

2 kommenttia

 1. Ihanat karvakamut siellä hoidossa.
  Mukavaa ystävänpäivää sinne teille lämpimään sekä hoitolapsille tänne kylmään pohjolaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thaimaanrannan maalarit14.2.2023 klo 18.24

   Miten voikaan olla näin kaamea ikävä noita tyyppejä<3

   Ystävänpäivä meni jo, mutta ihanaa viikon jatkoa sinulle Outi<3

   Poista

Back to Top