Drive Bandy drive!

 

 

Voi taas tätä luopumisen tuskaa!

 

Me suunniteltiin alunperinkin, että tehdään Bandyllä Euroopan ja talven mittainen tutkimusmatka, jonka jälkeen laitetaan se myyntiin - ja toivotaan että saadaan omamme pois.


Melkein puolen vuoden reissun aikana Bandystä tuli kuitenkin perheen jäsen. Se sellainen ikikallio, johon pystyi nojaamaan tietäen, ettei mitkään myrskyt ja myllerrykset sitä kaada. Että siihen voi luottaa, vaikka eksyttäisiinkin korkeille vuorille kauas kaikista muista. Laitettaisiin vain ovet kiinni ja oltaisiin turvassa, siellä omassa kuplassa.

  

Bandy kuitenkin valloitti meidän sydämet vaatimattomalla olemuksellaan. Se oli meille KOTI kaukana maailmalla. Viihtyisä, tunnelmallinen ja lämmin turvapaikka Cadizin tuulisilla rannoilla ja Madridin pakkasöissä. Piilopaikka silloin, kun ei jaksanut enää olla sosiaalinen, tai tavata yhtään uutta ihmistä.


Kun me viimein kurvattiin Kemiönsaarelle, oman pirtin pihapiiriin, me puunattiin haikein mielin Bandy esittelykuntoon. Kuitenkin vielä pohdittiin, olisiko sittenkin mahdollista tai jotenkin jopa järkevää yrittää pitää Bandy? Jos laittaisikin sen vuokralle kesäksi, ja myisi ehkä vasta sitten? Tai jos sittenkin lähtisi taas ensi talvea pakoon sinne Italiaan ja Kreikkaan, jotka jäi tällä reissulla niin kaivelemaan. 

  

Vuokraamisessa olisi kuitenkin ollut valtavat riskit, kuten opittiin tuossa taannoin meidän pakua vuokratessa (lue täältä). Vaikka on vakuutukset kuinka kunnossa, jossain on kuitenkin pienellä präntättynä se oleellinen - "emme valitettavasti korvaa mitään". Koska Bandy oli lähes moitteettomassa kunnossa ja erittäin hyvin pidettynä, oli järkevämpää myydä se nyt.


Joten, Bandy on nyt myyty. Haikein mielin.

 

En voinut koskaan kuvitella, miten johonkin "sentään vain autoon" voisi edes kiintyä tällä tasolla. Onneksi Bandy on saanut uuden valloittavan kodin melkein lähikylästä. Meillä ei kuitenkaan olisi ollut Bandylle käyttöä näin kesällä, mutta nyt Bandy saa uuden perheen jäsenenä jatkaa uusia seikkailujaan nauttien Suomen kesästä. 

 

Ihana ajatus, vaikka ikävä onkin.


Bandylle:

 

Aja hyvin Bandy. 

 

Aja turvallisesti uusia polkuja kohti toisia rantoja ja virkistäviä tuulia.


Kiitos että olit meille hyvä, aivan paras mahdollinen💜


Rakkaudella,


Heidi & Tom & Boo & Salsa

 
 


6 kommenttia

 1. Olihan tuo aivan timanttinen auto! Onneksi jää ihanat muistot, kuvat ja videot reissusta! Haikeudella täällä muistelee myös toinen Thaimaanmaalari Tomppa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thaimaanrannan maalarit1.6.2024 klo 10.52

   Paras mahdollinen matkakumppani<3

   Poista
 2. (me puunattiin haikein mielin Bandy esittelykuntoon) tiedämme H kaa miltä tuntuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thaimaanrannan maalarit1.6.2024 klo 10.53

   Varmasti, kiitos teille tuhannesti avusta myös tätä kautta.

   Poista
 3. Luopumisessa voi lohduttaa ajatus, että Bandy tarjoaa seuraavillekin omistajilleen mukavia elämyksiä. Ja ehkäpä tarkoitus onkin, että teidän seuraava talvi menee kiinteämmin paikallaan jossain sopivan lämpöisessä koirineen, kenties jossain maaseudulla palveluiden ja rantojen kulmalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thaimaanrannan maalarit1.6.2024 klo 10.56

   Se on muuten lohduttava ajatus. Ja mukaville ihmisille oli mukava luovuttaa Bandy. Saa tosiaan nähdä mitä seuraava talvi tuo tullessaan, tällä hetkellä ei ole mitään hajua. Joku kiva pieni maatila jossain (ehkä Italiassa) olisi kyllä kutkuttava ajatus...

   Poista

Back to Top