Fly Bumba fly!

Fly Bumba fly!

- näitäkään sanoja en olisi koskaan toivonut joutuvani sanomaan, mutta valitettavasti koitti hetki, jolloin Bumban jatkoaika loppui. Meidän oli oltava vahvoja ja päästettävä Bumba sinne, missä ei enää tarvitse tuntea kipua.

Sinne, missä niityt ovat vielä vihreämpiä, kuin Kemiönsaarella.

Sinne, missä hiiret ovat vielä pulleampia ja pupuja ja bambeja on vieläkin enemmän.

Sinne, missä vedet ovat Samuin vesiäkin turkoosimpia.

Sinne, missä riittää koirakavereita joiden kanssa voi hölmöillä  ilman rajoja.

Sinne, mistä voi aina välillä tiirailla alaspäin ja varmistaa, että ihmispalvelijoilla ja Boolla ja Salsalla on kaikki ihan hyvin. Varmistaa että he selviävät kuitenkin tästä menetyksestä.

Voi Bumba...

Voi Bumba...

Rescuekoira Bumba

Lokakuussa 2017 Samuin vaarallisesta tienristeyksestä pelastettu laiheliini matkasi viidakkotalolle mopon kyydissä. Se oli laitettava muoviseen kestokassiin, koska jalat eivät meinanneet millään pysyä mopon sisäpuolella.

Boo ja Salsa oli innoissaan uudesta leikkikaverista. Tyypistä joka oli silmänräpäystäkin nopeampi ja jonka kitusiin joutuivat niin kaskaat kun gekotkin. Samoin kuin Kemiössä hiiret ja myyrät.

Bumba sai matkan varrella niin kobran myrkkyä kuin punkkikuumettakin. Vakava munuaistulehdus oli viedä Bumban jo vuonna 2018, mutta pelastavan eläinlääkärin ja kuukausien tiputushoidon avulla Bumba vielä selvisi. Bumballe jäi kuitenkin munuaisvika krooniseksi, vaikka melkein pari vuotta onkin mennyt pääsääntöisesti hienosti.

Sitten Bumba ei enää jaksanut, eikä jaksanut jaksaa. Munuaiset lopetti toiminnan, oli tullut aika päästää Bumba kärsimyksistä. Maanantaiaamuna 13.7.2020 Bumba nukkui pois.

Rakas Bumba, juuri nyt en meinaa jaksaa menetystä, mutta lupaan että selviän. Jonain päivänä me taas uidaan yhdessä.

Bumba saapui viidakkotaloon<3

ja meinasi kuolla. Mutta saatiin vielä jatkoaikaa.

Bumba rakasti uimista.

💕

10 kommenttia

 1. Kyyneleet virtaavat poskillani. Onhan Bumba ollut bloginne kautta osa minunkin elämääni jo vuosia. Olen sanattomana surusta kanssanne. Ghita

  VastaaPoista
 2. Otan osaa suruunne ❤️ Rakkaan lemmikin menetys on aina iso ja musertava juttu!

  VastaaPoista
 3. Otan osaa. Bumballa kävi tuuri saada elää sinun kanssa lyhyen elämänsä ja hänen adoptointinsa tulee varmasti olemaan yksi kauneimmista teoistasi elämässäsi. Hyvää matkaa Bumballe uusiin maailmoihin.

  VastaaPoista
 4. otan osaa, copran myrkky on se alumperin joka tuhoaa munaiset ja verenkin jos selbviää jää aina kumminkin joku tulehdus sen verran kovia myrkkyjä noissa kärmeksissä on, sen syyksi tuokin on lopulta laitettava ei tulehduksen, no sehän sen tulehduksenkni aiheutti varmasti.jaksamista onnhan vielä pari kuritonta menijää pihassa heh

  VastaaPoista
 5. Voi ei :( Otan osaa, ero karvaisista ystävistä on rankkaa.

  VastaaPoista

Back to Top